fredag, februari 24, 2006

Sorry

..naturligtvis inte bra som bloggare att hålla sig borta från pennan så länge. Kan bara be om ursäkt och lova bättring. Tack alla ni som stött på mig och bett om nya inlägg!!

Ja, jösses, världen har inte stått lika still, halvt världskrig för några teckningar i en dansk landsortsblaska, vicepresidenten i det stora landet vådaskjuter kompisar, en värnlös kille försvinner vid ett köpcenter och hittas under ytan till en sjö sedan föräldrarna mördat honom, fågelinfluensan kryper närmare och Peppe Eng är utslagen ur Let´s Dance. Som ni märker kan jag inte hålla på och ta ledigt på det här sättet...

OSlagbar! Jag måste erkänna att curlingföräldrarnas f´låt spelarnas guldglädje igår gick rakt in i hjärtat OCH jag blir mer och mer rörd för varje blågul framgång. Kommer på mig själv att nästan börja lipa när Björn Lind stutsar in i mål, store karln. Men jag bjuder på det. Jag gör verkligen det, för ärligt talat så är det riktigt riktigt kul med denna nationella yra. Det var till och med så att jag nyss satt och unnade Finlandstanja en guldmedalj eftersom de fortfarande saknar, bara en sån sak.

Såg ni guldintervjun igår med curlingtjejerna?
Fem guldhjältar uppradade och de fick säga några väl valda glädjeord till reporter Hultling. När de fyra första hade krystat fram något i glädjens tecken väntade vi alla med spänning på vad den femte länken, reserven, skulle säga. Hultling drog undan micken.. Ja herre gud, ta bort människan..

Annars måste jag säga att Peter Jidhe i sin landsfaderroll faktiskt gör det ganska bra, Rippe är riktigt floppig men Wikegård gör det hela lite roligare. Jag har klagat på honom tidigare men det är hjärtat som brinner som Per Gessle sa och Wikegård ÄR hjärtat...

Skrev inte jag tidigare och spådde svensk framgång i OS???

..och gulingarna tvålade dit sällskapet med 1-0. Vi går mot en riktigt fin vår.

Inga kommentarer: