tisdag, januari 24, 2006

S v e n n i s

Okej då, på uppmaning, oslagbar blogg om Svennis..

Svennis svennis svennis svennis svennis svennis svennis svennis svennis svennis svennis svennis svennis svennis svennis svennis svennis svennis svennis svennis svennis svennis svennis svennis svennis svennis svennis svennis svennis svennis svennis svennis svennis svennis svennis svennis svennis svennis svennis svennis svennis svennis svennis svennis svennis svennis svennis svennis svennis svennis svennis svennis svennis svennis svennis svennis svennis svennis svennis svennis svennis svennis svennis svennis svennis svennis svennis svennis svennis svennis svennis svennis svennis svennis svennis svennis svennis svennis svennis svennis svennis svennis svennis svennis svennis svennis svennis svennis svennis svennis

Skrev in svennis på Google och fick 2 940 000 träffar... Med andra ord så finns det inte så mycket som inte är sagt MEN okej då..

Svennis är en seriefigur, en fotbollspinuppa, ett blekansikte, ett stenansikte, en ful gubbe, en trist gubbe, ej längre en jordgubbe, en katt med åtta liv, förvisso ett fotbollsgeni och kort sagt ett fenomen.
Det är väl därför det blir som det blir. Det är väl därför man blir så fantastiskt trött på karl.. Det är väl därför brittiska sk journalister gör allt för att sätta dit karl.. Det är väl därför glorian sedan länge fallit ner i knät på karln..

Alltså: JAG ORKAR INTE HÖRA MER OM SVENNIS!
Grattis du patetiska fuskshejk som under ett halvår förberett dig och din tidning på att lura skjortan av Svennis en gång för alla med så fragranta avslöjanden som att "Ferdinand är lat" och att "Owen gick till Newcastle" för pengarna. (Vem hade inte gjort det?) Allvarligt talat, att bara komma på tanken är snudd på idioti, att genomföra det hela naturligtvist genialt eftersom de nu fått det som de vill. Störta tyrannen Svennis. I fem år har de försökt med alla konstens medel och det höll fram till fuskshejken, så lite Napoleon var det över honom, han gav sig inte i första taget..

Det känns dock som en väldigt väldigt sjuk värld han lever i, dessa arroganta, imperialistiska, nationalistiska, tokiga engelsmän som tror att de är världsmästare trots att varken Charlton eller Best är med i laget längre. 60-talet gubbar!! Och bolljäveln var inte inne!!!
Och det känns som en väldigt väldigt sjuk värld som vi lever i där man med moraliskt inkonsekvens glatt återger varenda detalj som dessa hemska brittiska tabloider skriver, för om det står i en tidning på ön så är det hot stuff här och "det är ju inte vi som gör så..".

För visst lever vi i en sjuk sjuk värld där vi så okritiskt säger halleljuja till ALLT engelskt... Tipsextras baksida..

STORT grattis Svennis sa Ralf Edström precis i radiosporten, äntligen fri från häxjakten, dom tål helt enkelt att han fått fason på laget.. Bra Ralf, helt rätt..

JAAAA..
..g ska på VM! Farsans kontakter gav Trinidadbiljett och med flyme till Düsseldorf ser mitten av juni riktigt trevligt ut.

..och så ska de släppa fler svenska biljetter så chansen finns på Paraguay..

Hur det var i Köpenhamn?
Mmm, gött! Cofoco kan rekommenderas även om grannklubbarna vid Istegade är av mer tvivelaktig karaktär.. Hostel, grymt för att vara vandrarhem, klart bra för att vara hotell, helt ok för dig m.a.o.

Förövrigt så är danskarna sköna. De åkte skridskor vid Kungens Nytorv, absolut INGEN hade hjälm!!!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Visst är det skönt att vi lever i ett nytt årtusende där man kan få 40 miljoner för att sluta ägna sig åt att få några än mer välbetalda bollsparkande pojkar att springa år rätt håll...

eller har vi börjat räkna tiden bakåt igen?

I 2006-års Sverige får man sparken om man blir gravid och faktiskt inte vill riskera hälsan för att stå och slå på en boll som ändå ingen i publiken har möjlighet att fokusera någon längre stund...Fast det är klart, här FÅR ju kvinnorna ändå både spela fotboll och titta på den på arenan...

I 2006-års Sverige vill några ha betyg i ordning och uppförande igen. Och samtidigt skall läraren se till att SÄPO får bättre koll på alla tolvåriga blivande terrorister...Man kanske kan införa att själva rapporteringen av terroreleverna sker samtidigt som man har morgonsamling med psalmsång och flagghissning?

Ja visst är det skönt att utvecklingen går framåt... och just därför skall jag snart njuta av gammal mossig klassisk musik