onsdag, november 22, 2006

Spanspam

Fick mejl om ett span.. hedervärdige skolminister Björklund lär ha synts i TV från sitt kontor där läroplanen tydligt låg och markerade visdom på bordet. MEN enligt spanaren så var det DEN FÖRSTA UTGÅVAN, alltså en gammal variant. Upprörande tyckte spanaren. Tja, men är det överaskande kontrar jag, kappast Aftonbladet löp att vår högste ledare håller sig till gammal retorik, grabben är som tagen ur en gammal pilserfilm.

Bättre span är att James Keene synts i Borås.. för att "shoppa". Nog för att det finns affärer i stan men det var länge sedan Knalleland var knalleland och att Keene tagit flickvännen med sig (vissa kallar det agenten) till Borås är lika troligt som om skidentusiasten åker från fjällen till Bollenkollen för att testa föret.. M.a.o. Keene till guldsvart, grymt kul i så fall men var tar Sjöhagen vägen då?

"Pappa, hoppas du piggar på dig!" Dottern i telefonen, i Malmö i lördags med feber och frossa.. Hem ljuva hem!

Jeppesen på Pedagogen idag, Oslagbar fick städa upp. Intressant och spännande att lägga ett grådassigt kommunalt perspektiv på ett asiatiskt yrväder. Intressant och spännande som sagt och lärorikt.

Windows som läcker är inget trevligt, tro mig, de nya fönstren skvalpar över och julefriden ter sig avlägsen. Snickarkompisen sliter sitt hår och har stängt av taxametern i väntan på Sahara, vi bor i fel sida av världen för att ha otäta fönster, det står klart och frågan är om billig kinesisk arbetskraft kan ändra på det..

1 kommentar:

Kontorsråttan sa...

Förvånande med gammal läroplan - knappast med tanke på retoriken, men lite kul ändå! Och lite pinsamt tycker jag väl.

Keene i Borås? Vill ni verkligen ha en spelare till som spelar precis som M Svensson? För mycket av det goda? Fast det är ju det där med kraften..."The force is with Elfsborg"?

Sjöhage? Ja tack i Blåvitt. Snabba forwards är väl aldrig fel, eller?

Det finns mycket som kan störa julefriden, allt från fel storlek på tröjan till strulande Windows...