söndag, augusti 12, 2007

Blåvitt, Bert och bruna ben..

..bruna ben till slut. Sommar sista veckan och i morgon jobb igen. Barnen längtar till vardagen och själv ser jag faktiskt fram emot jobbet igen, jo, sant, det är härligt med semester men det blir ju inte härligt om det inte vägs upp mot den oslagbara vardagen.

Semester och semester; kaninbur, slipat golv, uteplats, radiojobb.. ;-)

Blåvitt - fantastiskt bra just nu. Imponerar stort att tvåla dit Kalmar med 5-0 på Kalmarvis, lite elakare, lite mer disciplinerade, lite effektivare, (inte så lite heller). Klar favvis till guldet, men det är klart, Bergs avhopp kan kanske ge bergådalbana. Berg har f.ö. varit enormt bra. Hatten av för målen mot Örebro och den läckra chippen igår. Landslaget nästa. Gillar också att Blåvitt inte gillade att han gick till "en mittenklubb i Holland", but money talks.. All heder åt ICA.

Nu tror nu kanske att Oslagbar blivit galen och konverterat men så är naturligtvis inte fallet. Det fantastiska spelet på plan imponerar men det finns annat som mer spelar elaka tungor i händerna. Glenn Hysén på supporterläktaren t.ex. "Tobbe är klar" skanderade pappa Glenn uppklättrad i kravallstaketet.. Halleluja.. Pinsamt sa bull.. (men lite charmigt samtidigt..)

Än värre kanske ändå att Skara-Bert ämnar satsa sina slantar på blåvita spelare. Vasques lär inte vara aktuell för nydemokraten och man undrar ju om Sosselaget nr 1 tappat konceptet helt. Gaisarna lär dock få en ny visa: "Blåvitt är Schlager, Gais är rock´n´roll.."

Startelva a la Bert:
Magnus Karlsson i mål, Barbados i backlinjen, Schytts på mitten och på topp Jimmy Jansson och Shirley Clamp (Blåvitt måste ju satsa på damfotboll nu med den nya skolan..)

Två dagar kvar till V a l e n c i a..

Inga kommentarer: