lördag, december 29, 2007

Wiila

Juletid är vilotid. Så ock i den oslagbara familjen. Om nu att spela Wii räknas som vila men det kanske det gör. Kusin A hade med sig sin julklapp till Borås och det blev en del spelande. Lo en fena på bowling och boxning. För egen del blev det mest tennis, och värkande muskler i armar. Wii är kul, riktigt kul och hade jag haft si så där 2.500 kr över så.. Det finns ju andra hål att fylla! :-)

Tomten kom sågs och segrade. Till de vuxnas stora överaskning och fasa men till barnens enorma glädje hade tomten rensat den egna vinden och hittat två enorma gosedjur! Ett Leo lejon gånger en meter och en gigantisk mus. Leenden på läpparna hos Li, Lo och tomten. Här köper man dyra julklappar och begagnade vulgogosedjur blir behållningen.. ;-) Jodå, det fanns glädje över även till våra klappar så jag bjuder på det.

God jul var det, inte överdrivet mycket mat heller. Har dock hittat en syndigt god ny favorit. Ostaffären vid Bron. hård getost favoriten. Ska testas även ikväll, ser fram emot det. Med sött vitt till efter bolagstips..

Vi spelade riktigt bowling också igår. Oslagbar klart sist med sina 79 poäng. Vet ju inte vilken hand jag ska använda!! Lo däremot utnyttjade de ifyllda rännorna maximalt och vallade in strike efter strike! 131 poäng och klart bäst, nästa gång ska jag också ha fyllda rännor..

Inga kommentarer: