måndag, november 03, 2008

Kanske kan man inte begära mer?

Det blir inte guld men ändå ett riktigt bra år, herre gud, de har släppt in två (2) mål på arenan! Wiland har spikat igen 19 matcher! Att då ändå inte vinna serien tyder bara på att Kalmar gjort det fantastiskt bra. Imponerande.

Val i morgon. Fascinerande helt klart. En hel värld förundras över hur amerikanerna överhuvudtaget kan fundera på att rösta på en gammal republikansk gubbe och ändå har karln en chans att spurta till seger. Snacka om att amerikaner är sitt land och sig själva närmast.

Lady Di närmar sig halvåret och hennes mjölkintollerans är för närvarande oerhört lokal. Uppstår när man böjer henne ner mot vagnen och försvinner när man lyfter upp henne. Kan tyckas charmigt men ärligt ganska frustrerande ibland. Sov unge, typ.. ;-)

Tre barn, finanskris och hemmagående fru känns i plånboken. Tänkte föreslå att julklapparna i år enbart är egentillverkade historier men det sket sig när jag samtidigt lovade Lo ett Wiispel.. Riktigt kul, fick tennisarm i helgen. Li önskar sig en Djembetrumma vilket inte heller är fy skam. Hon är enormt engagerad i rytmiken på onsdagar och det är en riktigt bra verksamhet som kan vara väl värd en trumma.

Vi var på slottet i lördags. Härligt väder och trevligt att faktiskt gå in i det heligaste. Det som slog oss i representantrummen var att de var extremt omoderna. Mycket guld och glitter men vem vill ligga i en guldsäng? Var finns TV:n och Wiispelet? Stereoanläggningen? Skulle inte vilja bo där.. Kallt var det också..

Inga kommentarer: