söndag, november 23, 2008

Märkligheter i helgen..

..julmarknad 23 nov! Mycket trevligt dock i vårt härliga Kvarnbyn, lagom mycket jul och fantastiskt mysigt. Men visst är det lite tidigt?

..Henke Larsson i innebandys högsta serie! Har hört uttryck som att "han var en grym talang som ung" (men herregud, grabben -nåja- är lika gammal som jag och när jag var ung så spelades innebandy på fritidsgårdar överallt utom i Mark), eller "han har en perfekt innebandykropp" men visst är det lite märkligt att bara dyka upp så där? Ser fram emot Foppa i Gefle eller varför inte Jörgen Persson i HBK?

.. Disa fick välja bland fyra saker på bordet. Tre leksaker för bebisar och en fjärrkontroll, hon valde.. ja det kan ni räkna ut kanske.

..kändisbröllop i Göteborg! Microsoft, miljardärer och trettioårsskillnader, Tyska kyrkan och så fest PÅ PARK LANE!!!??? Allvarligt talat, Park Lane? Antar att de hade efterfest på Café Tintin? Tog en korv i mojen utanför?

..Elfsborg tappar "Kejsar August" som går till Viborg i danska andraligan? Tja vad gör man inte för lite extra nollor i kuvertet.

Inga kommentarer: