måndag, januari 12, 2009

Kristallpalats och jukebox

Lyssnar just nu på Duran Duran av alla band. Det blir så när man får Spotify, nostalgitrippar som länkar vidare och vidare.. Under nyår dansade vi till "Slice me nice" och I eat cannibals och då förstår ni att även nostalgi kan urarta. Men roligt är det och visst ser vi sakta men säkert skivbranschens både död och framtid utkristallisera sig.. Ok med gamla vinyl men vem gråter över krossade CD-spelare? Och varför ska jag betala pengar på iTunes för att köpa filer som jag sedan inte kan göra vad jag vill med? Fem datorer är de låsta till om jag minns rätt, fick nyss min sjunde sedan kontot öppnades.. "Tänkte inte på det" sa Mr Jobs.. Han har tänkt på så mycket annat så viss förlåtelse kan han få och det är ju Spotify i kombination med en Airport och några sköna högtalare som gör revolutionen. Till och med min fru verkar positiv till nyordningen.. ☺

Fast jag behöver en fungerande Airport..

Apropå Airport.. Säve i morgon bitti, gulblått Ryan Air och fri kväll i London.. Lugnet före Bettshow.. och alla studibesök.. och 200 pers från Götet.. och det är med viss stolthet faktiskt som jag åker för tredje storresan i rad. Och lämnade till Ingus som tog det hela ytterligare en nivå. Som när Wenger lämnar till Haglund?

Vad gör man en regnig och ruskig kväll i London? Crystal Palace mot Leicester för mig och LG i alla fall. En flottig kyckling på lokal och FA-cupen, that´s my boy..

Slice me nice? Enjoy:

1 kommentar:

Kontorsråttan sa...

Tänk nu på att Bett är jobb.... eller hur är det?

OCh vad säger man egenltigen om fotboja på fotbollsspelare och var det ett "bara en månad" eller är det ett tillräckligt straff?

För en gångs skull tycker jag att Härd i Gp har rätt i sin krönika!

Trevlig resa och trevlig fotboll och en London pride för Kontorsråttan på hemmaplan, tack!