måndag, december 29, 2008

Usel bloggare..

.. det senaste. Julen innebär ju hur mycket tid som helst och kanske är det just det som gjort att behovet av att blogga inte varit så stort.. .. fast å andra sidan har det varit en intensiv höst och även det har tagit tid från bloggandet. Ser redan fram emot hösten då jag ska vara pappaledig på deltid, då jävlar ska det bloggas, om blöjor och annat som tar plats i den oslagbara Disavardagen.
Har jag berättat att vi nu mer lägger ner Disa i sin säng på kvällen och ser henne somna till vaggvisa på bara några minuter?! Inte igår för visso då det var tunga tjugo minuter vid sängkanten. Antagligen magen..

Annars funderar jag nu mycket på..

... hur länge Israel ska kunna bomba Gaza utan att EU och andra bryr sig på riktigt? Såg Calle B i morgonsoffan på SVT och enligt honom var det ju väntat eftersom palestinierna inte skrev på fredsavtalet.. Alltså, underförstått, Hamas fel.. Såg också en annan tjomme i morgonsoffan såga Calle B och som han beskrev det Sveriges totala brist på aktivitet i frågan och man kunde ana en viss kritik mot israelvänlighet hos den nuvarande utrikesministern. Utan att vara kunnig i frågan så är min bild att Israel borde lärt sig av historien och tagga ner. De möter självmordsbombare med raketer och stridsvagnar och det kan aldrig sluta bra. Därmed inte sagt att Hamas är några förebilder.. Hur f#n kan det se ut så här i vår moderna värld!!??

... om jag ska köpa färglaserskrivaren på Siba, HP för 992kr. Kanonbilligt och helt absurt i sammanhanget då man vid påfyllning av toner behöver köpa fyra(4!) olika behållare för 799kr styck. Eftersom behållarna vid inköp är halvfulla så blir det billigare att köpa på sig några skrivare och lägga på hyllan.. Problemet är bara att det känns så där och dessutom är alla hyllor fulla..

... om vi ska köpa raketer till nyår för "barnen skull".. Pengar upp i rök i finanskristider..

... om inte Wii-spelet till Lowe var det bästa vi kunde köpa. Jösses vilken glädje och stolthet och ja, han betalade en tusenlapp på egen hand, utan att pruta det minsta.

..klar tvåa Djembetrumman till Lina, sök djembe på Youtube och du får dig en lektion.

Inga kommentarer: