fredag, oktober 27, 2006

Avdelning bryskt uppvaknande..

... i morse, dottern vid sidan. "Pappa, katt (gosedjuret Johan) är inte blöt i alla fall och jag är inte blöt i håret!" Vilket alltså innebär att alltannat är sjökisseblött.. Härligt med positivt tänkande!

... i dagarna. Aha, alliansen sänker verkligen a-kassan! Allvarligt talat, var det inte det de sa innan valet? Varför denna förvåning? Ni röstade ju fram det hur tokigt det än verkar vara.

... i städbranschen. Företaget solstrålen städar hemma hos dig för 195kr i timmen. 195kr!! Det är sådana enorma priser som gör att vi måste ha special för hushållsnära tjänster för att vi inte "har råd". Vad kostar bilmeken i timmen? Tandläkaren? IT-konsulten? Inte 195kr i alla fall... Det är skillnad på folk och folk och har man miljoner att röra sig med så vill man ju inte slösa i onödan..

... för Göteborgsfotbollen. Till och med Stenberg har i dagens GP fattat vad det handlar om. "Vem föredrar du, Wernblom i gyttja eller Svensson på plastgräs?" Sluta vara så där vansinnigt nostalgiska, självklart ska den nya gamla Ulleviarenan han den sensate teknikens plastgräs, wake up lilla Sussie..

... IFKs champangefotboll, ni skulle ju HJÄLPA oss, inte bättra på gnagarnas målskillnad.

... kramp, slit men vi leder, bara 6 poäng kvar och visst kan vi vinna på Olympia, märk väl i allt snack om krampaktigt anfallsspel att det är enormt svårt att göra mål på gul(d)ingarna.

Välkommen till den mest spännande veckan sedan hösten 1961! (Kanske en viss överdrift efter två barnafödslag och annat men vi lever ju i stunden.. ;-)..)

2 kommentarer:

Barbara Buzz sa...

Plast luktar plast, inte gräs och jord och skitigt och på riktigt och fotboll. Plast bränns. Plast suger.

Nä det ska vara riktigt gräs (lyssna på spelarna själva) med värmeslingor under. Råsunda är väl gräs? Den såg ut att vara i fint slag igår, ligger ändå längre norr ut...

Olympia på söndag - huga! Larsson och Shelton i målform kan betyda en lång hemresa?

Kontorsråttan sa...

Plast luktar plast, som Barbara skriver och lera luktar lera, riktig gran luktar jul och ja...en borgerlig politik luktar väl alltid skaldjurscanapé och gåslever för de rika och riktigt sur gammal mjölk för de som redan har det kärvt....

Ibland visar saker och männsikor inte upp en mask utan helt enkelt sin sanna natur.

Läste en liten intervju med herr Skolminister där han kommenterade om vi vuxna på något sätt är medansvariga till hur barnen är i skolan - jodå, det är vi allt och själv är han lite orolig för att han har börjat bli lite "curlingförälder" för sina barn...

Curlingförälder? Jo, jo på hemmaplan kanske men för skolan handlar det vä mer om att sopa rent ordentligt så att stenen träffar hårt och rejält från början - ut med fienden ur boet bara ! Hoppas att det inte är eleverna som är fienden?????? (Fast det kanske bara är de som redan har det kärvt som drabbas även där - och de är ju bara barn)

Kör hårt på söndag och GAIS slår AIK på måndag!

o blåvitt behöver träna - mycket