måndag, oktober 30, 2006

boka festen

Det snurrar nu.. Dett kittlar nu.. det är nära nu.. Och så säger vissa att fotboll inte är på riktigt..
En magisk vecka kan få ett oslagbart slut på söndag. Jag tror inte att ni utanför sjuhärad fattar hur enormt stort detta är, inget guld sedan 61, inget Algots, inget Eiser strump och Elloskatalog som blir sämre och sämre, knallens hjärta är gulsvart och vi har svårt att sova på nätterna nu. Ni som tycker att gulingarna darrat det sista ska veta det. Självklart har de det men allvarligt talat så var det en riktigt bra match igår och alla såg ju att det vara ett korrekt mål som av någon knepig skånsk anledning dömdes bort av Strömbergs pojk..

Har alltid sagt att om barnen inte (av någon anledning) skulle bli gula så får de gärna sympatisera med de grönsvarta. Hjärta idag och visst var det nästan hemmalaget som gnagde ner 08-orna djupare ner i gyttjan!?

Planerna ja, Olympias gröna var patetiskt dålig igår men som Barbara säger, "spelarna vill ju ha riktigt gräs". På samma sätt som artisterna vill ha LP-skivor och fotograferna vill ha hederliga kameror.. och sedan vaknade de upp i cyber2006..

Har gjort två härliga blunders det senaste, när vi nu talar om cybertakter.. Är ju i framkant har jag fått för mig men fan trot..

Boxern krånglade.. fick bara in svt och tv4.. testade det ena och andra, mejlade och ringde.. plats 52 i kö men till slut kom jag fram.."Har du dragit ur kontakten?" "Ehöö, neeej kanske inte.." Gjorde så och vips funkade det! It-mogulen har jobbat..

Skulle tanka igår, radiobil, volvo.. ganska vanlig bil men det fanns ju ingen spak för att öppna locket!? Som jag letade.. Som tur är så är ju volvo som sagt ganska vanlig och grannbilen hade ju lyckats.. Ungdomar i bilen fick visa mig och lika frågande Lrs att man på volvo trycker med handen på locket.. Tackar tackar..

Vi bjuder på det i kväll! Men på söndag bjuder vi inget, var så säkra, boka för fest!

2 kommentarer:

Kontorsråttan sa...

Nervös?

Svårt att fokusera?

Har du någon plan B för söndag kväll? Om det inte blir champis och stim på Stora Torget?

Oslagbar sa...

FInns inget mellanting, seger fest, förlust sorg, så är det..