torsdag, december 21, 2006

Översvämma!?

Det har svämmat över ett tagt nu, både vatten och annat. Dålig uppdatering på bloggen jag vet och ber om ursäkt. Det är väl så att det går lite upp och ner det där men lovar bättring!

Några reflektioner från senaste tiden:

"Det är bara ett trafikproblem" sa man från Mölndals Stad när Ågatan tog bort själva gatan och Mölndals bro fick skäl/själ för namnet.. Fast å(!) andra sidan hade ju Bush kontroll på Irak fram tills i veckan..

Världens mest menigslösa julklapp: "Shower gel"? Får inte plats i väskan tillsammans med shampot. Varför ha två flaskor?

Godaste julöl för pengarna? Samuel Adams Winter Ale, ca 16 spänn muskler!

Världens mest meningsfulla julklapp: James Keene! Grattis Elfsborg.

Världens mest "det var väl för väl"julklapp. Stenman stannar i Tyskland. Tydligen vill de ha hem honom, mannen som "lärde sig mer på en vecka i Djurgården än flera år i Elfsborg", vissa taggar sitter djupt.

Intressant länka:

http://del.icio.us – bokmärken
http://netvibes.com – din startsida på nätet

Webb2.0 fullt ut..

Roligaste kalendern

http://www.lavie.no/jul2004/jul2004-12.asp


2 kommentarer:

Kontorsråttan sa...

Äntligen! Nytt från Oslagbar - oslagbar uppvärmning inför sista röjet innan julefriden kommer...

Årets julklapp kan väl inte vara en anfallare till som samlar gula och röda kort på hög. Fast nu kanske Keene och Mathias kan spela svarte petter ihop med sina kort...

Det är långt till våren men skulle nog våga satsa nå´t (dock inte att äta upp en hatt) på att det är jämt tomteskägg mellan Keene och Svensson om vem som blir utvisad först...

Vad kan en blåvit själ önska sig i julklapp då? Ja kanske en kreativ mittfältare? Och en ny arena (där är ni rejält före i Borås).

Hoppas att spelarna i IFE njuter av julen för sedan kommer de att bli jagade, granskade, ifrågasatta och i höst petade från tronen!

Bara trafikproblem? Undrar vad de säger i trakterna av Uddevalla och Munkedal idag...eller alla som sitter och funderar på vilka lekar man kan leka i bilen på väg till mormor

God Jul till Oslagbar!

Oslagbar sa...

En blåvit själ kanske kan hoppas på Dulee Johnson!? 200 papp i månaden så tar Dulee bilen tillbaka till götet, med eller utan alkohol i blodet..
God jul själv!