tisdag, oktober 21, 2008

Det blir race av det här

När till och med min fru tycker att det var länge sedan jag bloggade så är det väl dags.. ;-)
Det är lite så med bloggen som med livet, upp och ner. Även om livet känns upp så har bloggmotvationen varit ner ett tag men efter kvällens matchning så kom plötsligt inspirationen tillbaka.. Strax fotboll, först lite att ta igen..

..London på jobb ons-fre. Jösses, jag gillar den staden, jag gillar hotellet, puben, den bedrövliga frukosten övervakad av minst tolv (12) butlers, toalettdörrarna som uteslutande är gängade så att de öppnas inåt (vilket gör att man får kliva över toastolen för att överhuvudtaget komma in), det obligatoriska besöket på Lillywhites sportaffär på Picadilly (Englands landslagströja med Gerrard på ryggen till Lo för 4 pund), tunnelbanan, vädret U NAME IT! Minus dock för lå å å å nga transporter och boooring Ryan Air (dock funktionellt och smidigt). Nästa gång vill jag ta med FRUN!

Fast när man är borta så är det gott att komma hem till detta leende:
Från Lady Di

En fantastisk tjej. Mår bra nu. Koliken under kontroll. We did it again och vi har överlevt. Stärkande! Det sägs att första barnet alltid liknar farsan så att denne av naturen babar inte ska slå ihjäl ungen.. Det var säkert så en gång i tiden. Kul att se att trean är en kopia av ettan.. Tvåan dock en replika av modern. Ändå syskonlika och så fantastiska tillsammans. En ynnest.

Lin har fö varit på resande fot med mormor fyra nätter, hos kusinerna i Uppsala. Bra gjort av en femåring. Glad hela tiden med saknade sin fader vilket ju känns bra! Alltid en balans där. Man vill att de ska klara sig och vara självständiga men ändå sakna. Tonåren blir jobbiga..

Nu fotboll..
Arsenal är ju mitt gäng och det är fantastiskt att se den sprudlande anfallsfotbollen de bjuder på. Skickar in nya ungdomar på löpande band och alla är lika bollskickliga. 5-2 i Istanbul imponerar. Unnar Wenger en framgång i år..

..och visst har ni väntat.. jo, nu börjar jag långsamt fatta att ELfsborg trots ett halvt landslag (nåja) på skadelistan ändå kan vinna i år. 4-1 mot Trelleborg imponerar och nu har de samma poäng och samma målskillnad som Kalmar. Kan bli hur spännande som helst. Johan Karlsson två mål, lika många som han gjort på åtta år tidigare, bara en sån sak..
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/allsvenskan/article3591826.ab

2 kommentarer:

Kontorsråttan sa...

Det är väl bara att hälsa de hela elfsborgarna välkomna till en match på en tungsprungen riktig gräsplan.... IFK - IFE 2-1 och ajöss guldchans för det gula laget!!!

Emil sa...

Jag håller med kontorsråttan, men tror att Blåvitt vinner med 3-0.

Nu förstår jag, det är din son som vet hur fotboll ska spelas, han gillar Gerrard...LFC is the shit. Arsenal är väl ok, men saknar ju Ljungberg...not :)