lördag, oktober 04, 2008

Lördag..

.. det känns som om helgerna blir viktigare och viktigare när vardagsspöket tar ett fastare grepp om livet. Jobbar mycket nu känns det som vilket inte går helt ihop med att vara trebarnsfar. Det är också ett tecken på det där spöket när man väl hemma känner en längtan till lite senare då barnen sover och man kan ta det lugnt eller kanske än värre börja jobba igen. MEN det där spöket kommer ju bara ibland, eller hur? ;-)

Idag då; tja stora planer, det var Eidfirande, äventyrsbad och lek med kompisar i gympasal på programmet men Lo är febrig och faktiskt riktigt dålig idag. Var istället mycket med Li idag vilket är skönt. Hon "ville vara med pappa idag eftersom hon inte träffat honom på mycket det senaste". Ja ni hör.. Fast det är mycket lek också på veckorna, en eller två kompias här eller där.
Nåväl, en promenad med Di på magen och Li vid sidan kan vara mycket uppfriskande och ett sätt att blåsa bort spöket, trots regn. AL och Di iväg ikväll, mys med Li, spelat spel, konsten att förlora snyggt som det ju handlar om som vuxen. Hade tänkt köpa pizza också men Li vill hellre ha kött och potatis med brunsås. Minutbiffen blev en aning seg men annars var det ok. Lo går på flytande Alvedon.

Såg 2-2bergodalbanematchen på TV. De var ju faktiskt nära att vända efter en enormt svag första halvlek där Henke fick göra vad han ville. Han är en lysande spelare, först stämplar han Lucic blodig så att denne fick vara utanför plan (naturligtvis utan domaråtgärd), sedan spelar han fram till 1-0, gör ett magiskt 2-0 och klackr fram till stolpskott och nära 3-0. Bra därför att vända. Kul att se Sjöhage av alla människor gå in och vara så bra i spelet. Sedan att han missade öppet mål är en annan femma. Berglund blandar som vanligt, borde gjort fler mål men mest förbryllad är jag nog ändå över Lasse Nilsson. Killen kan ju vara briljant och hans smekande frispark till Lucics mål var läcker men mellan varven gör han hårresande misstag.. Till en kostnad av..
Next year in Jerusalem.. då jävlar Nanne ska du få igen..

Inga kommentarer: