söndag, maj 21, 2006

Oh Lordi!
Nog känns det som att den oslagbara vardagen rullar på trots bristande beskrivningar från Oslagbar det senaste...
Monster tar över schlagern, ja herregud tänker nog fler än Carola dagen efter att barnförbjudna finska skräcködlor snuvat alla “favoriter” på segern i detta pajasevenemang med tvivelaktigt syfte att förgylla vardagen i villan i Mölndal så väl som i tvårummaren i Bukarest, kanske på sista refrängen? Känns så, Oh Lordi halleluja!
En annan rubrikernas man med ärrat ansikte (kanske inte i stil med finnnarna men..) tar timeout efter att bluffande bloggare beskyllt honom för att vara otrogen. Kvinnan i fråga var mäkta förbannad och jag kan förstå henne, han är ju ingen Snygg-Lars
http://susning.nu/ICA-reklamen direkt Lordi Danielsson.. http://www.swedenvironment.naturvardsverket.se/no9905/bilder/b995por.jpg Men var var karl egentligen tidigt en annandags morgon?? Borstade tänderna? Tvättade händerna?

..och Sverige vinner VM i hockey.. Lite krystat att fira i Kungsträdgården eller? Fast visst har de gjort det bra, Tre Kronor, ibland inkompetensförklarade Bengt-Åke har lyckats med något så osvenskt som att vara bäst när det gäller som mest. Vill minnas rubrikerna under grundserien om förväntad hemfärd efter kvarten.. Annars minns man mest alla lettiska tutor.. Ett herrans liv..

Kanske borde Den oslagbara vardagen bli mer politisk, kan ju avslöja lite skandaler. Bloggen kommer ju förändra valrörelsen säger en del.. Har du några smarriga politikerhistorier, hör av dig till mig! Skit samma vilken färg..
Om politik; är det bara jag som tycker att Reinfeldt och Persson säger ungefär samma saker? Är det bara jag som tror att de helst hade blivit av med sina påfrestande bihang och regerat sida vid sida? Olé olé olé Ohly, typ.. dom kallar oss Mauds.. surt nydemokratiskt Rojasvin.. Kanske väl bra att tro på en sådan kovändning men.. om den överhuvudtaget är önskvärd..

Finland gjorde en Poodle kan man säga.. Nästa år skickar Sverige Dregen i duett med Dileva och Dogge, allt för att bryta mönster..

Oddset på att Anders Svensson spelar på kanten mot Finland bredvid Källström? (Alltså fotbollsfinland, inte skräcködlorna..)
Är annars lite tveksam till Svenssons senaste matcher, först missa att avgöra Jävlamatchen via usel straff, sedan ha mage att gnälla på utebliven publik. Spela fotboll som du kan istället och herregud RÖR PÅ DIG!! Lär av Ljungberg.. även om den karl inte heller gör mål längre.. Annars kanske det trots allt är svårt att klaga på gulingarna efter våren, trea i tabellen, men visst undrar man hur det hade sett ut om Svensson faktiskt satt den där straffen och om Holmén avslutat någorlunda bättre när han var dubbelt fri med Daniel Andersson..

Helsingborgsmatchen minns jag annars bäst för en bortsupen plånbok. Under några ögonblick av sekunder såg jag hela världen rasa under fötterna och kontona tömmas av någon kriminell mruvel som i en illa sinnad stund lagt vantarna på min guldgruva av möjligheter. Flertalet spärrade kort senare så ringde en man från Arenan och förklarade att det finns rättvisa och godhet i den allt tuffare vardagen och i det här fallet stavades han en tioårig pojk strax under Riksbyggenlogen. Tack lille gode pojk! Det finns hopp trots allt och..

..erkänner, OS-guld och VM-guld, okej då det imponerar, kanske ändå värt att fira, låt Carola sjunga i fontänen ta mig tusen och en natt...

Inga kommentarer: