söndag, maj 28, 2006

Lo cyklar´!

Handtaget är borta! Lo viner fram med vimpel i vinden och det är riktigt riktigt roligt. Han fick dessutom en ny kompis i Antons pojk, det är härligt med barn hur de suger upp varandra och blir kompisar efter tjugo minuters bandyspel, vi vuxna har mycket att lära!

Vattenberedaren läcker inte! KAnske bor det en rörmokare i oss alla..

2 kommentarer:

Anonym sa...

Skriver lite efter OSlagsbars senaste blogginlägg även om kommentarerna även gäller föregående.

Jag var nu en av de stackars (eller?) 25 000 som satt på Ullevis blåsiga läktare (tack och lov för gratisbiljetter för inte var det värt mellan 155 och 425 kr och solsidan) och var upprörda över att Zlatan inte ens värmde upp (för det hade han väl kunnat göra, eller)...

För mitt sällskap, som innehöll en fotbollsfantast i tio-års åldern som aldrig varit på landskamp tidigare och hans mamma som inte heller varit det så, var Zlatans vara eller inte vara på planen inte det avgörande. Grejen i sig var stor nog... och Ullevi är alltid för stort när det inte är fullsatt. Bygg en riktig fotbollsarena med riktigt gräs i Göteborg - NU!

Nog om det, det jag undrade mest var väl ändå hur Mellberg kunde få pris som bäste svensk??? Källström var faktiskt bättre! Jag undrar vad man behöver för kompetens för att få sitta i juryn för "matchens lirare"? Och varför kan inte svenska fotbollsspelare skriva autografer efter träning? Risk för träningsvärk i armen så man inte kan skriva på dyra kontrakt med stora klubbar och bli en Superswede?

Slutligen något om det där med val av olika slag:

När det gäller Bill och Bull och elake Måns så kan man ju undra hur det skall gå när de skall samarbeta med Maud och Mys-Fredrik... och kanske även Mp??? Ja det är väl som Statsminister Persson sa idag på radion angående ministerposter till Mp; mycket kan hända i vår omvärld!

Andra typer av val som känns svåra (eller):
mystiskt bås i Tyskland eller fotbollsmatch?

silikontuttar för pengarna man vann på att ha sex i TV eller förnuftig investering i typ en lägenhet?

Öppen för ny vänskap efter 20 minuter med innebandyklubban eller allmänt skeptisk till nya männsikor?

ja ibland är det svårt att välja

Oslagbar sa...

Om valet(t):
v vill avskaffa betyg enligt rubrikerna idag, föga oväntat blir f fientliga mot detta kunskapsföraktande förslag och Maud släpper energifrågan för att krypa närmare ner i Fredriks hårda hästensäng.. Mp gillade inte det..;-(

Omvalbås:
Skambås för de som inte vinner med Leif Danielsson som värd..

Omattköpavingarförpengarna:
Svampar var det ju, inte lägenhetstuttar.

Omattbandyspelasigtillkompisar:
Går inte bra för alla, fråga finnarna..