lördag, augusti 26, 2006

En oslagbar morgon

Äntligen lördag.. lusläsning av GP och kaffet började helt plötsligt smaka te.. USAs "befrielse" av Afghanistan har gjort landet till den åter största exportören av heroin i världen och var tionde afghan arbetar med just afghan och andra av opium förädlade produkter. Ända upp i regeringskretsar har knarkmiljardärerna inflytande i det av koruption sargade landet, tala om befrielse.. men talibanerna är ju borta vilket inte man kan säga om Hizbollah.. som nu är de som leder uppbygggnaden av Libanon igen eftersom regeringen där saknar kraft och handling å nu tycker t.o.m. Israel att det är en bra idé att Hizbollorna hjälper till eftersom de efter allt bombande nu har förstått att det inte går att bli av med dessa terrorister, öh först bombar vi hela landet eftersom det finns elaka hizbollor i söder, sedan låter vi dessa månsar bygga upp välfärden igen.. logik i den höga skolan.. och i Europa sitter vi och tittar på och i Israel demonsterar soldaterna för att de skickas ut i krig utan utbildning..

Här hemma ska vi tydligen snart gå till val och det är ju kul.. En allians för Sverige gör allt för att misslyckas ta makten trots att de flesta svenssons faktiskt är rätt trötta på pösmunken Persson och de egentligen har matchboll på matchboll mot en sömnig regering. Fastighetsskatten skulle bli valparollen men på något mirakulöst sätt lyckades alliansen med konststycket att gå till val med att vara de som HÖJER fastighetsskatten trots att deras paroll var att sänka den.. ja herre gud säger nog Alf Svensson när han ser spekaklet och anser nog att de är bögar hela bunten homofob som han är och vi kan bara hålla med (alltså inte på att de är bögar, men att en regering med Reinfeldt skulle te sig ganske lustig och mindre förtroendeingivande). Fast å andra sidan gör ju regeringen allt som alliansen säger och tar deras paroller, efter hårdare tag i skolan och sänkt fastighetsskatt så är det nu företagssatsning och, hör och häpna, de sk liberalernas hårdnackade språkkrav har krypit in hos Jensa.. Det är inte utan att man funderar. MEN all heder åt debattartikeln där regeringen faktiskt erkänner att den där avregleringen av el kanske inte var så lyckad eftersom det skulle bli billigare att köpa el men nu är det 100% dyrare..

Å i Helsingborg tycker ordföranden synd om sig själv och att Henkes knock inte ska leda till avstängning eftersom man sett den på TV och alla andra matcherna har ju inte tv-bevakning vilket gör att det är orättvist! Henke själv säger "Nä, jag menar" tusen gånger och förstår inget alls. Domen blev å andra sidan lindrig eftersom boxen inte var så hård och då spelar det ju ingen roll att Jönsson faktiskt fick avbryta matchen och Henke fick fullfölja och avgöra tillställningen..

Det är en oslagbar morgon mina vänner!

5 kommentarer:

Barbara Buzz sa...

Och snart blir det en Oslagbar måndag... Tips 3-1.

Oslagbar sa...

3-1 är väl i undekant..?

Oslagbar sa...

underkant, f´låt,,

Anonym sa...

En vanligtvis välunderättad källa såg en viss Svensson helikoptersnurra sig runt vattenpölarna på Vasagatan, ta sig in på ett café, köpa med sig en varm dryck(ja det är ju svårt att se när locket är på men sannolikheten att det var kaffe är väl stor) för att sedan kasta sig iväg med klipp i steget ut i ösregnet och allt detta UTAN jacka eller paraply....vi sanckar halsont imorgon och ingen Svensson på plan.

Tufft för gulingarna!?!
När det gäller resultatet - spelar ingen roll så länge det är fler mål för hemmalaget än för bortlaget! Länge leve spänningen!

Oslagbar sa...

I MIN radio tränade Svensson ikväll på Ryavallen.. Fast han hinner ju både träna och dricka kaffe i.o.f.s.

Vattenpolo i morgon, borde ju vara säker seger för era sk tuffa spelare..