tisdag, augusti 22, 2006

slitna guldgossar

Fick mycket skit på jobbet av näsvisa kollegor som hävdade att Larssons knock-out bara var en liten knuff.. En hade mage att få för sig att Jönsson fejkade, att han efter att legad svandöd en stund inte kunde med att resa sig.. Vi har det kul på jobbet som ni förstår! Så här i efterhand kan även jag hålla med om att det där med polisutredning tangerar överambitionens knivspets..

Skit samma, idag älskar jag Larsson som sänker söderbröderna och för upp Elfsborg i topp.. När ett lag vinner med tre-noll på halvfart och sedan klagar på att de var slitna, då har det nått högt. Även en illa nedtryckt realist börjar vädra 61-guld.. Måndag kväll på GaUllevi, vi ses!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Älskar du Larsson lika mycket idag efter det att han varit lite sur mot gamarna häromdagen???? Inte för att Larsson på något sätt är värst när det gäller det här men min stilla undran är ändå om det inte börjar bli lite mycket villkor överallt bland våra "stjärnor" för att de skall svara på frågor från journalister som försöker göra sitt jobb.

En sak är att man inte vill svara på frågor som rör privatlivet, men att inte vilja svara på frågor som faktiskt berör det man har BRA (kanske t.o.m oskäligt bra) betalt för att göra?

Är man proffs på plan kankse man i alla fall kan vara halvproffs även i relation till media! Skärpning gossar!

Oslagbar sa...

"Näe, jag menar.. Det är inte så mycket att seija".

De är rika som troll men har inte mage att vara tacksamma, håller med dig..