torsdag, januari 18, 2007

och när man väl börjat träna..

..då är det ju bara att köra på.

Mona, undrar ni!? Vad ska man säga om detta? Tja efter att läst hennes kommentarer de senaste åren så är jag ganska förväntansfull faktiskt;
"Alltså, vi måste stoppa denna bäverkvinna innan hon har gnagt sönder vartenda trygghetssystem som vi har i vårt land.", sagt om Maud Olofsson. Det är humor och huvudet på spiken, Maud är ju en dirket fara för demokratin i ärlighetens namn och bäverkvinna är en slående beskrivning. Detta uttalande visar att det finns ruter i Sahlin. MEN säger ni, hon är ju ganska belastad i historien, med Toblerone och annat och jag håller med om det, kan hon stå för något nytt? "Den nya socialdemokratin"? Tja, vem vet..

Kul klipp med Anders Borg förresten:
http://www.youtube.com/watch?v=hTLOrbmpVG4
Anarki kanske kan vara lösningen.. Fast alla har vi varit unga, med eller utan hästsvans.

3 kommentarer:

Kontorsråttan sa...

Just därför sitter jag nu här och har lite ågren för att det kommer göra ont i benen efter löprundan.... var får man träningsvärk när man inte bloggat på ett tag?

Maud som bäver köper jag, men Mona hm.. har fortfarande svårt att glömma hennes och Maurit Pålssons brev i samband med folkomröstningen om EU "Oss kvinnor i mellan". Långsint som en Kontorsråtta kanske, men är ändå lite tveksam. Men om vi skall göra en idrottskoppling (som brukar vara vanliga på denna blogg): Motivation slår ju klass och Mona vill ju faktiskt...

Så till betygen i ordning och reda; vågar mig på att säga att det nog inte dröjer så länge innan vi får den frågan på bordet även här i rikets andra stad.

Kontorsråttan sa...

Jag är just nu inte så säker på det där med att det bara är att köra på när man väl börjat...träna alltså

Tillbaka efter en timme på stadens gator vilket resulterat i krampkänning i låren... och inte blir det löpning imorgon, kanske cykel eller varför inte bloggkommentarer?

Oslagbar sa...

blogga kan vara ansträngande..
"Oss kvinnor emellan", jag kommer ihåg det! Kul! Lite som Pia Sundhages "Vi är tjejer, vi är bäst", håller med, de behöver ju inte överdriva men att Reinfeldt såg så arg ut när det blev Mona tyder ju i alla fall på att han hade velat ha en annan debattkombatant, hon är snabb den där Mona. Kan tänka mig hur hon var i skolan, den arga bruden i rökrutan kanske?