torsdag, januari 17, 2008

omtumlande

..ett..
De kidnappade barnen. Maffian inblandade enligt sagan, liksom den amerikanska staten. I kläm; barnen som på hemmaplan enligt artiklarna led helvetes kval med ständiga bestraffningar, knark och fabulösa lögner. Sverige köpte historien, dess tjänstemän ifrågasatte inte.. Vi ifrågasatte...inte.. jo, jag hade de små i skolan, i Eriksbo, men visst inte, frågade heller inte. Vi fick veta att de hade hemlig identitet och att de var jagade men varför skulle vi ifrågasätta det då!? Känns dock inte något vidare att den lille pojken under lugg skulle hamna i ett vindskydd i Delsjön som sjuttonåring, fast i droger. Eller att den lilla tjejen skulle göra upprepade försök att snabba på processen.. Nä, usch, känns inte bra alls, oavsett vår välvilja på skolan så var vi en del av komplotten, förhoppningsvis dock i rollen som ett andningshål..
http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=119&a=395225

..två.. Björklund har jag ju redan varit inne på. Kan inte någon stoppa karl!? Tänk dig den högste VD för företaget som i feta tidningsrubriker förkunnar att han (alltid han) minsann ska kräva betyg på de anställda för att stoppa den flummentalitet som råder på företaget.. Svårt att göra. Björklund får dock fritt härja med sina återkommande tillintetgöranden av kompetensen hos sina anställda och idiotförklara hela den verksamhet han asvarar för. Makalöst makabert och det värsta är att han får medhåll, även innanför gränserna. Utveckling någon?!

..tre..
Colting sågar Elfsborgs träning! Mycket intressant. Hur mycket ska man träna för att orka spela fotboll? Alltid enligt Colting! Di gule håller inte med.. :-) VAd tycker du? Är målet att få en snygg bringa så har ju Colting onekligen lyckats men att kombinera hjärna, fötter och kondition? Märk väl, Barcelona tränar ALDRIG utan boll.. Men det är klart, Elfsborg är ju inte Barcelona, ej ens Valencia.. ;-)
Fast Esbjerg verkar ju hjälpa till med Björck till alla guliganers stora glädje!

Inga kommentarer: