onsdag, maj 21, 2008

Lombardos festmiddag

..äventyret fortsätter..
Lombardo vann ikväll sin fjärde raka match, ser enormt vasst ut och går mot sitt absolut bästa år resultatmässigt

Medan alla förundras över vad som egentligen hänt med Lombardo så vinner alltså laget ytterligare en meriterande seger, denna kväll med uddamålet mot Hamburgare.. ja ni hörde rätt, de heter Hamburgare och naturligtvis kan man undra varför i hela friden man väljer ett så töntigt namn. Hur som helst var de det absolut bästa lag Lombardianerna mött i år och då förstår ni att standarden i serien är ...så där..

Efter en mållös första halvlek men böljande och småtrevligt spel från båda lagen tog Lombardo välförtjänt ledningen en bit in i andra. En Oslagbart snabbt slagen hörna ställde den nygrillade hamburgaren utan såväl lök som bröd och Ådahls sträckta vristskott överraskade sig in via stolpen bakom en annars utmärkt målvakt. Tidigare hade Lombardianerna sin vana troget vid flertalet tillfällen undvikit att göra mål i öppna lägen men här small det till och alla fem supporters kunde jubla.

Nervösa minuter väntade då Lombardo omedvetet drog sig tillbaka och tillät hamburgarna att ösa på med allt de hade; sallad, dressing och bostongurka motades dock magiskt av Uwe i målet som följdaktligen höll nollan och som glädjande nog kunde se sig själv som matchhjälte.

Lyckan höll dock på att grusas å det grövsta med tre minuter kvar av matchen då vår målskytt efter ruff dramatiskt fick känna på korpens avigsidor. Den förfördelade hamburgerkillen såg rött och brusade upp så till den milda grad att han tog stryptag på Lombardos Beckham. Lyckligtvis lugnade killen ner sig och motades bort av sina lagkamrater och Beckham kunde dock helskinnad resa sig upp och fortsätta matchen till synes utan men. Domaren noterade situationen och markerade kraftfullt mot Mr Strangler genom att ge honom... varning.. Det som ger fängelse i det vanliga livet ger alltså varning i Korpen. Tre poäng kräver sitt blod..

Måndag ny match, ryktet säger att Drogba är klar för Lombardo..

Inga kommentarer: