tisdag, maj 27, 2008

Lady Di!Vårt lilla mirakel!
Stort större störst.. Det ska ju alltid jämföras åt höger och vänster. När Edsbyn vinner sitt femtioelfte sm-guld så får lagkaptenen frågan om detta var större än förra gången och med segerskumpa i ansiktet brukar de sällan svara att det var bättre förr. Vi lever i nuet och gott är väl det. Att bli pappa för tredje gången ska därför inte jämföras med tidigare tycker jag. Att få Lo var stort, att få Li var stort, att få Di är stort. Grymt stort och som man är det med stolthet och nästan lite vördnad som jag konstaterar att, ja, fan, jag är pappa igen. Även om jag är väl medveten om att jag bara gjort en liten liten del av jobbet. AL var fantastisk, igen, jag är full av kärlek och beundran!!

Självklart KAN man jämföra och konstatera att det som med Lo tog ett dramatiskt dygn tog 27 min med Di. Från uppringning till jobbet knappt en och trekvart.. Bajs i fostervattnet kan vara farligt och de var lite oroliga när Di var så blå och sa så lite till en början. Vi var ju vana vid skrik från första ögonkasten tyckte väl att det var ganska skönt, speciellt när blåljuset slog om till grönt och allt var ok.. :-) Hon har dock kommit igång igen, gillar att suga som Lo säger, vi får se vad det blir av det.

En enorm skillnad är däremot, och den jämförelsen vågar jag dra, att vi denna gången är en hel familj som upplever tillsammans. Jag spelade in när Lo och Li kom till BB, att se Lo stå och hoppa utanför av glädje och se Lis stolthet var ett av de starkaste ögonblicken jag upplevt. För er som betrakrar utifrån är det säkert inte så märkvärdigt men för den Oslagbara familjen, enormt stort. Kul att gerd fick vara med, hon har gjort mycket för oss.

Därför är det också svårare med namn, det bör ju kännas OK även för barnen. Alva var på tapeten men dissades av Lo, nu lutar det åt Disa.. "Fornnordiskt", stämmer bra ihop med Lina och Lowe.. flåt, Li och Lo..
Lady Di, vår alldeles egna mirakelprinsessa!

Klicka på bilden för fler bilder..


Syskon Osla

8 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis igen på Er!!!!
Filmen var oerhört stark att Helena gråter en skvätt hör till men till och med jag fick ngr tårar. Glädje, stolthet, lycka var vad man såg.
LYCKA TILL!!

//Cobben

Oslagbar sa...

..på pricken.. :-)

Anonym sa...

Kontorsråttan säger grattis!

Anonym sa...

Grattiskram från Marianne på Grevegård

Oslagbar sa...

Jag tackar...
Kontorsråttan, kul att ha dig tillbaka! Du har fattat blogg; interaktion.. ;-)

martin sa...

Visserligen betongkeps efter en hård utekväll, men jag måste erkänna (trots att det rubbar ev. machoimage) att ögonen fylls av tårar när jag tittar på filmen.Lysande! Grattis till familjen Osla!// Martin T

Oslagbar sa...

..trodde du var för gammal för krogen.. :-)

Lars Hermansson sa...

Stor grattis!!!