tisdag, juni 06, 2006

Lars-Rolands lösning på mittmittfältet..

1 kommentar:

Anonym sa...

Ibland verkar det som om Sveriges centrum fortfarande finns där i Knalleland. Nostalgitripp efter beskrivning av Oslagbars besök på Torpa stenhus... hualigen för att leva under Vasatiden, kallt och eländigt, tänder som inte klarade vasaknäcke och antagligen inga val att göra, i alla fall inte som kvinna...Förutom Torpa kan jag rekommendera en fisketur med metspö, levande mask som agn (för det är väl inte djurplågeri än) i Torpasjön. Båt går att hyra för en billig penning! Något att blidka familjen med efter besöken i VM?

Det där med VM... stiger pulsen? Jag vet inte. Intressant förutom den eviga diskussionen om Kim-Anders (själv håller jag fortfarande på båda; Svensson istället för Chippen och Kim i mitten) är väl hur journalisterna väljer att karaktärisera Zlatans lilla finslipning? Hur hade det låtit om det varit Anders eller Kim som slipade lite extra efter träningen? Nu är ju Zlatan ännu mer hjälte än innan men hade det inte varit "Sveriges mittfältskris" då? Vart tog det nyanserade analyserandet vägen?

Lars - Rolands ledarskap då? Inte vet jag vad som sägs inom "gruppen" men det känns som lite mer av manegement än ledarskap om man skall ta fasta på den avgående ärkebiskopens syn på ledarskap (klok man);
"Ledarskap som inte är radikalare än ett genomsnitt är inget ledarskap, det är manegement"

Mycket manegement , mindre ledarskap känns det som...

Så det där med val igen (att det alltid handlar om det): kanske tvingas nu Lars - Roland att välja mellan just manegement och ledarskap om Linderoths baksida (hemska tanke) inte håller. Ledarskap blir ett mittfält med Ljungberg, Svensson, Kim och Chippen och Manegement resulterar i ett mittfält med Ljungberg, Svensson, Andersson och Jonsson...

Dagens Elake Måns; Hur skall denne aggressive politiske talesman hantera att lill-Göran vill låta skoltrötta elever vila ett år? Skoltrött? Finns det ordet? Det handlar väl inte om att man kan vara trött på skolan så som den beskrivs av Alliansen? Fast kanske kan det vara en bra idé ändå? Då kan man ju straffa ut de elever som mot förmodan vågar tänka en egen tanke, lära sig något som inte går att mäta med poäng på ett prov eller kanske inte mår så där jättemycket bättre av att få betyg redan vid 10 års ålder.

Vad dessa elever skall göra istället? Hmmmm "tänkte inte på det"

Då är det väl dags att ta på sig något blågult och vifta med flaggan!

P.S Har ni fått ordning på snöskottningen?