söndag, mars 18, 2007

Olika typer av respons..

Jobbrespons:
Etta på topplistan!! iTunes.. podcasts.. education.. framtidspedagog.nu
Se pdf
Jag vet inte om det innebär tio nerladdningar eller 10.000 men att vara etta på listan är ändå tillfredsställande.. Känner mig som Anna Book när hon får alla sina sms.. fast det är klart, hon har väl aldrig legat etta, möjligtvis legat i.. bruset.

Barnrespons 1:
Dottern:
"Mamma! Visst är pappa den som fiser mest i vår familj!?"

Grattis, ett oslagbart rekord, etta på fislistan.. Li är ju fyra nu och har hela världen i sin famn, det är häftigt att följa henne, alltid nästan glad och munnen går i ett, ljuvligt.

Barnrespons 2:
Var hos några kompisar igår, med en snart treårig kille. När vi hade gått pratade han bara om barnen och oss och tydligen diskuterade kompisarna historien kring Kinas fattigaste man, ni vet han Töm tom pung eller vad historien kallar honom.. för lillkillen var svaret givet:
"Stefa.."
:-)

När det gäller respons annars:
Anders Svensson tvekar om han ska skriva långtidskontrakt med gulingarna. Han fick en hyffsad sign on-bonus när han kom hem med dubbelsiffriga miljoner och tjänar enligt uppgift ca. 50.000kr i månaden. Naturligtvis en bra bit mer än oslagbar som heller inte fick miljoner senaste jobbytet MEN i jämförelse med svenskarna i Köpenhamn är det småpotatis, Linderoth lär inkassera över 400.000kr i månaden och Bella "bara" knappa 300.000kr.. Kan mot den bakgrunden förstå att Svensson tvekar lite om det inte skulle vara spännande med en resa till.. Behöver man inte IT-skolutvecklingsledare i den danska huvudstaden?! Kanske ska bygga ett ungdomens hus där med Linderoths vårinkomster..

Inga kommentarer: