tisdag, mars 27, 2007

Spännande konferens..

..connection07..

Kan konstatera följande:
1. Har varit rätt ute en längre tid vad gäller trenden på internet, ska återkomma till det..

2. Tjena, Robert här! Ni känner igen honom från Boxerreklamen, tecknad gubbe. Idag såg jag och LGB honom på riktigt, satt längst fram med kraftiga mörka glasögon och frågade mängder av frågor. Något för "Jag mötte Lassie-klubben".

3. Hur trendkänslig för nyheter på webben föreläsarna än må vara så använder de sig av samma gamla hederliga presentationsteknik; powerpoint (i ett fall KeyNote) dessutom samma gamla upplägg med föreläsning - frågor. Jag är ganska övertygad att podradio.nu hade presenterats bättre utifrån webbsidan direkt exemplevis. För den skull inte dåligt, Podradio.nu ska dessutom piffas upp vilket var goda nyheter..

4. Det finns strömningar på nätet som går mot att förändra världen till det bättre, Wikis t.ex. Efter att ha hört Anna Grandt från tre.se så kan man konstatera att de inte tagit på sig den rollen.. :-) Mycket ungdom och Big Brother, kändes inte som en utveckling för skolan direkt.

5. Bloggare ska inte vara anonyma enligt Fredrik Wackå. "Hur ska man kunna lita på någon som inte säger vem han är?" Ligger något i det även om jag som Oslagbar inte känner mig särskilt under cover. Ändrar "Om mig" på direkten..

Startelva i morgon:

Shaaban
Nilsson, Mellberg, Hysén, Edman
Willhelmsson, Svensson, Svensson, Ljungberg
Zlllllaaaaaaaaaaaatan och Elmander.

Alltid Svensson före både Sidleds-Danne och Kongo - Kim. Hysén är ju på alla matcher ich är säkert klassen bättre än Hansson fortfarande, dessutom är han ju usel som kommentator. Zlatan ska naturligtvis vara på topp.

2 kommentarer:

Kontorsråttan sa...

Isaksson mellan stolparna
Nilsson, Mellberg, Edman där bak
Alexandersson, A Svensson , Källström, Wilhelmsson på mitten. Ljungberg lite mitt emellan och sedan Elmander och Zlatan på topp.

Målen gör Zlatan, Källström och Svensson

Oslagbar sa...

visst.. låter ok, trenoll..