tisdag, oktober 09, 2007

Dessa spanjorer

Kanske var det ett tecken i tiden i lördags, strandliv på hösten, men jag tror ändå gulingarna inte direkt hoppar av glädje över att få spela match i Spanien igen. Villareal, minst lika bra som Valencia just nu! ;-)
Fast greker och tjecker hemma borde väl kunna funka? Florens är ju dessutom en vacker stad, de kanske ska passa på at åka ner till Siena.

Tror f.ö. att omgivningen inte riktigt fattat hur bra Elfsborg gjort det i Europa i år. De har slagit ut tre lag varav två rankade betydligt högre, dessutom svåra östgäng. Märk väl att exempelvis ICA senast i Europa åkte ut mot Derry, inte ens Derby alltså utan Derry! Djurgården åkte ut mot ett slovakiskt okänt gäng och var inte Malmö på Irland och torskade!? Tyvärr räckte det inte riktigt till allsvenskan också.

Blåvitt har matchbollen. Aik som inte vill vinna och sedan Trelleborg som inte kan vinna..

Oldsbeach?
En kul grej helt klart men ganska märkligt ställe. Där gick man med en tropikdrick i sanden och hade några strålkastare modell större i fejset. Den sk soluppgången innebar att man satte på ljuset och solnedgången upplevdes genom att ljuset just det släcktes. Marknadsföring det..

Stensjö Hill?
Fantastiskt ställe. Bra käk och boende. Lyckat!

Rundtur i Kvarnbyn?
Lars Gahrn är en spännande guide. Vi fick vea att vår kåk faktiskt funnits sedan början av 1800-talet! I alla fall en kåk på plats, tror väl att det är en senare variant vi bor i.. Hur det ser ut? Tja kolla här!
Microsoft nya Live Search är riktigt vasst! http://maps.live.com/

1 kommentar:

Anonym sa...

TACK!!! För en kanonhelg....
Det hade ni gjort riktigt bra,skön relax på beachen,underbar supe´på kvällen och en god natts sömn ...
trevlig och lärorik promenad i mölndal....och allt detta hela tiden med ett fantastiskt sällskap. TACK!!!

Grattis Elfsborg,vårat ansikte utåt..hoppas på mycket fin fotboll framöver, hör gärna av dig om du vill ha sällskap till Fiorentina -matchen den hade varit speciellt roligt att se (de lyckades ju spela 1-1 i helgen mot Juve)
//Del Pier(o)