söndag, oktober 28, 2007

Grattis alla blåvita!

Det är kul att vinna guld, jag unnar er den glädjen. IFK har haft det där goa flytet under en längre period och jag har varit övertygad om att de skulle vinna ett bra tag nu. Lätt att säga när man inte har känslorna.. ;-) Kul dock med glada vänner! 18e gången tydligen, respekt.

Förhoppningsvis står Elfsborg som fyra om femtio minuter och då ska vi inte klaga..


Länge sedan jag kommenterade skolan här men läste ett bra inlägg i Skolvärlden "Dålig retorik skymmer de verkliga problemen". Krönikan pekar på att den enkla Björklundska retoriken förstör grundfrågorna. Visst måste vi fokusera på ordningen i skolan men med mer dynamisk retorik och bredare perspektiv. Intressant också att följa sossarnas skolpolitik som de själva påstår leder bort från björklundska piskor men vi får se om det verkligen blir så i debatten.

Var på Mölndals Museum med Lo och kusin A, ny utställning om datorspel. Mycket bra! Gå dit. Eventuellt dyker undertecknad och/eller Lo upp på deras hemsida då vi med viss munterhet boxades med Wii..

1 kommentar:

Kontorsråttan sa...

Tack skall du ha! Det värmer i hjärtat att tänka på ett SM-guld ( och det känns extra bra med tanke på att faktiskt är en hel del unga spelare som grejat det!) när höstregnet strilar utanför fönstret!

Och du har helt rätt i att det farligt om skolpolitiken enbart blir retorik!