söndag, januari 20, 2008

Robin är ett fynd

Såg ni Robins i fredags? Efter På spåret där ju Jan och hans fru blev sura för att de inte kunde något om Brasilien och hade pinsamt få poäng som slutsumma.. Hade säkert inte gjort det bättre men att just Jan blir slagen av en ståuppare är kul! (Men jag missade naturligtvis en del eftersom landsplågan Lets Dance var förstavalet för delar av familjen, vilken smörja..) Nåväl. Robins är riktigt kul, framförallt inslagen, kändisspotting i Malmö med en gammal cool man var riktigt rikitigt kul. Väntar på att klippet ska komma ut på Youtube. Tills dess, håll tillgodo med Zlatan:



Annars så är det kul att följa handbollen igen. Sverige är ju sköna och det är härligt med så olika spelartyper som skogshuggande vikinge Järnemyr och bollbohemen Doder på samma plan. Mot Frankrike märktes dock att det är en bit kvar till de allra bästa men ändå..

Behållningen i helgen var ändå Dragon Boys som gjorde sitt första rep i den härligt sunkiga lokalen i Utby. Tack Pirlo för festen. Att se Lovarna rocka loss med breda gluggleenden för ett fadershjärta att smälta!
Återkommer med bilder..

2 kommentarer:

Anonym sa...

Nu finns Åke på Youtube. Check it: http://www.youtube.com/watch?v=MqQ0DY5sLiI

Unknown sa...

Tackar tackar, humor marky, humor!!