måndag, mars 06, 2006

Halsar bäst som halsar sist


Elfsborg jagar Antonsson.. Det är bra, det visar ambition och vilja. Jag vet egentligen inte om det spelar så stor roll OM han till slut kommer till gulingarna, det viktiga är att de är med i matchen och försöker. Det är nytt för gulsvart och det tyder på en helt ny attityd. Det håller inte längre att vara kung på gågatan om man ska vara med i laget. En åttondeplats är inget bra utgångsläge för ragg på krogen längre. Spelarna ska vara vinnare. DÅ måste klubbledningen också var där framme och nosa på stjärnförstärkningarna. Bra!


Annars kan man ju tycka att Blåvitt borde ta hem honom men å andra sidan verkar ju den klubben inte må så särskilt bra för tillfället. Pantsätta Kamratgården känns ganska pantat om man säger så.. Men hela Perssonaffären känns ju lite korkad. Vi har att välja mellan ett läge där en inkompetent styrelse helt tappat greppet och låtit en duracellkanin till sportchef löpa amok med klubbens pengar utanför lagens snår utan att man haft en aning om vad som hänt. Sedan råkade det rendera i ett köp av Sveriges dyraste spelare efter det att en person i styrelsen (som ju inget visste!!!) råkade skänka mer pengar än vi vanliga dödliga tjänar på fyra år..

Eller så visste de precis.. Döm själva..
Halse står en upp i halsen hur som helst.

........................................................

Fågelinfluensan..
Tja, åtta kineser hr ju dött och några bönder i Turkiet som bodde med fåglar i sängen så det är klart att vi ska vara rädda. Men att spärra av halva Stockholm!? Finns det inte fågeltullar så att de väljer andra vägar?

......................................................

Simmade 850m igår, vågen visade decimaler igen, ryggen är bättre så det kan nog lösa sig till sommarn!

.....................................................

Lo går på simskola, först får han lära sig att doppa kinden och koka kaffe med de andra barnen i gruppen, efteråt går man med mig till trampolinen och hoppar utan hejd. Individualisering någon?

.....................................................

Nasri Poteh
17 år, Sveriges bäste juniorboxare!
Var hemma hos honom i fredags, vilken grabb, vilket fokus, vilken framåtanda, vilken glädje och vilken underbar thailänsk familj. All lycka i framtien Nari!
Skön bild här:
http://www.ikymer.se/gala0505.nasri.jpg

Månadens profil, publiceras någon gång i veckan..

5 kommentarer:

Marco, Borås sa...

Angående Elfsborg så har jag sett 3 träningsmatcher i år. Säga vad man vill om Hasse Berggren men han är grymt duktig. Men jag saknar INTE honom för fem öre. 2005 hade Elfsborg 2 lägen: Spela bollen till Bläckfisk-Berggren eller tjonga på Sjöhage. Nu 2006 så har Elfsborg MASSOR med spelalternativ. Alla på mittfältet kan slå en avgörande passning. Kanterna med Ishizaki och A. Svensson kan gå in i mitten eller slå inlägg på M. Svensson. Det är som en myrstack, löpvägar överallt. Då har jag ännu inte sett anfallaren Leandre Griffit ännu. Antonsson eller inte? Han kanske gör att Elfsborg släpper in ett mål mindre per match, men vad gör det när de pytsar 3-4 per match?!??!

Anonym sa...

Inte för att jag vill vara någon slags glädjedödare men brukar inte hjältarna från Borås ha en tendens att vara vassa på försäsongen men mindre vassa när gräset blir grönt??? Fast det är klart; gräset är ju alltid grönt där på plastmattan vid Knalleland.... det kanske är det som är problemet? Att spelarna tror att man skall vara bäst i mars...

Håller med OSlagbar om att det är lätt att något fastanar i halsen när det gäller de blåvita turerna i utkanten (?) av skattelagstiftningen. Jag hör det jag vill höra och ser det jag vill se och inget mer är kanske mantrat på Kamratgården. Känns trist, speciellt när det faktiskt går ganska hyfsat rent fotbollsmässigt - med eller utan Antonsson!

Oslagbar sa...

..fast en myrstack behöver arbetsmyror Marco, har vi det?? Antonsson är en sådan, och en pådrivare, hoppas jag i alla fall.. om de nu köper honom... Håller med om att Berggren kan sitta på Hisingen och ruttna med bankboken i ena näven och en rutten blekfisk i den andra..

Elfsborg förlorade ju i veckan så det kanske är bra då!! Erkänn annars att det är bättre med grönt hela året än vitt och halt in i mars!
Janne Plånbok blev grillad och Halse halstrad.. pengar hade karln i alla fall.. ur egen ficka..

Marco Borås sa...

Försäsongen brukar ju starta med 5 förluster för Elfsborg. Kanske kan de vara med från början nu. Höstsäsongen får nog ha en Royal League-plats som morot.

Arbetsmyror har de bara Augustsson och Samuelsson.

Tobias Lindroth verkar ju vilja spela ihop med IF Svenssons. DET vore en kanonmyra...

Efter VM verkar det som Elfsborg öppnar plånboken och köper 2 spelare.

Oslagbar sa...

En tuff myra helt klart.. Två nya tror du? Linderoth och Antonsson, välkomna gossar!!

Fast är en >Royal Leauge-plats något att stå i? Känns ganska beiget... 20 minus på Fredrikskans.. sådär va?