måndag, mars 20, 2006

Riktiga hjältat finns bara i den oslagbara vardagen!

..och stavas Bengt!
Hoppas att hela världen tittade på "Fråga doktorn" i svt i dag, bolibompatid
(nej jag vet att ni inte gjorde det men det finns en chans och det är att titta direkt via hemsidan.. http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=2898&a=557007&lid=puff_547686&lpos=lasMer )
Det är ljuvligt att se hur Bengt ger sin njure till sin bror trots en uppenbar risk för den egna hälsan, en hjälte större än både Arnold och Peter Jideh, direkt från en vardag nära Oslagbar. Stolt över att känna dig Bengt!

Såg sista avsnittet av Prisonbreak.. sista innan sommaren.. känns långt borta och nästan lite otäckt att inte se om de faktiskt fick dän det där röret.. Alltså den serien är det mest spännande och krypande jag upplevt tror jag, varje avsnitt tär in i märgen, borde vara ett bra betyg men det är nästan jobbigt att se på.. Kanske behöver ett sommarbrejk, sommar sommar sommar och decimetertjock snö på Örjans vall..

Märkligt det där, idag har jag både hört och sett inslag från Halmstad om hur isen ligger på mattan, man har till och med förfasats över att HBK får spela fyra matcher på tio dagar utan att nämna att de faktiskt möter ett jädrigt bra gäng från tekocenter! Och där är mattan både grön och varm och definitivt redo för spel.. Märkligt!
Alla ni ivrare av gräsmattor som luktar, kom in i matchen, det är 2006!

Podcastingrally i morgon, hoppas på full fart. Lin ska på premiären hos tandläkaren och hon längtar!

1 kommentar:

Anonym sa...

Visst är det Oslagbart med människor som är stora och just mänskliga. Mer sådant behövs. Jag undrar lite hur man själv skulle göra i skarpt läge. Det är lätt att vara stor i teorin. Jag hoppas bara att jag har modet och styrkan att var det samma när det verkligen gäller.

Konstigt att man skall behöva ge vika för årstiderna och spela boll på konstigt underlag... Läste igår en bra kommentar från den mest kontinentale tränaren i allsvenskan: "Det är inte i träningsmatcherna man vinner allsvenskan"! Försvarstal av en pressad tränare i ett lag med större skulder (dock vita?) än de som kommer efter blåvita skatteaffärer eller bara sanningen?

Igår dök den äntligen upp - den första och i år så otroligt efterlängtade doften av gammal hundskit under en smältande snödriva. Det finns hopp om varmare tider!