söndag, mars 19, 2006

Spam?

Man kan ju få mejl, och så kan man ju få mejl. Det här var ganska svettigt:
"Viktig information från FlyMe - bokning 578780

FlyMe har beslutat att avsluta sin Dusseldorflinje. Vi beklagar att er planerade flygning således inte blir av och ger er tre förslag på hur ni kan göra:


1. Klicka här för att få en gratis ombokning till Amsterdam, den destination som ligger närmast Dusseldorf.

2. Klicka här för att erhålla ett presentkort på värdet av din inställda resa samt 200 SEK som extra kompensation. Detta presentkort kan användas på FlyMe’s samtliga linjer.

3. Klicka här för att erhålla full återbetalning av din biljett. Pengarna är dig tillhanda inom en vecka.


Med vänlig hälsning

FlyMe

"

Alltså, hur i hvte kan man lägga ner en linje till Tyskland mitt under brinnande världskri..mästerskap i fotboll!!!?? Bara så där! Och vilket mejl sedan.. vad tusan ska vi göra i Amsterdam hade de tänkt, tackar tackar för attombokningen skulle vara gratis! Hur nära ligger AMsterdam på en skala? FlyMe to the moon möjligtvis men garanterat utan FlyMe! Å tusen tack för erbjudandet om 200 kr extra i presentkort..

Tur då att Germanwings öppnat, hoppas de överlever sommaren för annars ligger VM-matchen risigt till! Dessa lågbudgetplan är till synes ganska opålitliga.

..............
Måste erkänna att jag faktiskt skulle kunna tänka mig att t.o.m. köpa Andreas Johnssons låt..
..............

Bäst igår var dock Jörgen Mörnbäck, vilken kille alltså. Jag visste ju från Salva att han är grym på Glenn Hysén men när han river av Bob Dyland bättre än Bob och får Frank Sinatra att framstås som en simpel maffioso så är det stor konst. Dessutom höjer han humorn ytterligare när han placerar Döden från Det sjunde ins.. i Åsa-Nisses smålandstorp. Mästerligt!

Å så är han ju gul, bara det värt entrépengen.

..............

4-1 var ju helt ok..

..............

Lina stor nu, invigt i treårsvärlden, snart tonåring m.a.o. men vi får väl ändå njuta ett tag till av ett lite charmtroll:

http://web.mac.com/stefan.osla/iWeb/Webbplats/Podcast/4D6CD9E1-5B7B-497B-8551-0121081C3924.html

..............

Notera Lowes taktkänsla. Kanske något för The Poodles..

Inga kommentarer: