torsdag, mars 09, 2006

Timeout...?

Har funderat på begreppet time out. Det blir aktuellt nu efter Pilsäters upphävande av sin timeout efter rattfyllan. Om nu två veckor kan ses som en timeout i dessa sammanhang, en lång timeout om det hade varit en basketmatch men för en ministerkandidat som kör på fyllan... Fast det är klart, hon ångrar ju sig och har lärt sig en läxa och ska nu ta sitt alkoholdrickande på allvar och hon var stressad och.. Märk väl, hon är representant för partiet som med sin alldeles egna variant av nyliberalism helst låser in brottslingar och slänger nyckeln, eller i bästa fall slänger fram Rojas och låter honom skickar dem till sitt hemland (för det vet vi ju alla att det bara är utlänningar i fängelsena...) Eller gäller inte liberalismen alla? Grattis Karin, du är förlåten!
http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=913&a=263274

Dulee Johnson timeoutade och fick flera halvchanser i Häcken men fick till slut bara en spark i den samma som förde honom upp till Solna och AIK, nu beskrivs denne hustrumisshandlande suput som ett enormt kap till nyförvärv i den stora rosa blaskan.. Med eller utan fotboja?
............................................
OK lite podcastingtips,
Skolsmarts senaste med Richard Gatarski är riktigt bra! Han ger en skön bild över hur Podtekniken kan användas i skolan på ett personligt och intressant sätt.
http://skolsmart.skolmarknad.info/podcasts/skolsmart_2006-02-28_poddrama.mp3
Eller via bloggen: http://skolsmart.skolmarknad.info/

Broängens videopodcast är också en höjdare och visar en extra dimension av podcastingen!
http://www.botkyrka.se/broangsskolan/mediait/videomatte/25829.html
..........................................
Fick ett personligt brev av Håkan Syrén idag!! Håkan Syrén undrar du.. just ÖB himself!! ÖB hade det stora nöjet att tacka mig för den här tiden!! Jag har helt enkelt inte använts av försvaret tillräckligt mycket under de senaste tio åren för att Håkan skulle kunna motivera att jag skulle vara kvar i hans ägo.. Och hela Mölndal gråter.. Fritt fram för ryssen med andra ord!

Det är lite kittlande att fundera över hur mycket jag och mina likar kostat staten ELLER snarare organisationen runt oss, många miljoner för att skydda sig mot björnen. Har det varit värt det? Finns hotbilden? Var det ryska ubåtar i vattnen som förberedelse för en invasion? Eller kommer, hemska tanke, hotet från väst? NEJ självklart från mellanöstern.. eller från internet! Eller? Hur skyddar vi oss mot de osynliga hoten idag? Är jag bara naiv? Någon som vet?

..........................................

3 årskalas i morgon! Kanintårtan är bakad och paketen ligger i startgroparna. En STOLT tjej! En STOR tjej! En UNDERBAR tjej! Och en mallig farsa..

Inga kommentarer: