måndag, september 04, 2006

Det ligger en hund begraven..

..lite varstans..

Folkpartister skriker ORDNING och REDA, tuffa tag och hackar in sig hos sossarna.. ja herre gud.. men det verkar ju som tur är att de bara gjorde det för skoj skull, lite busigt så där för att de militanta liberalerna lagt skuggförslag på sossarna är ju bara tillfälligheter. Eller var det inte såsiga sossar som blev liberaler..?

Å på Göteborgs gator systes landslagets playboys så ofta att de nu skickas "hem" till Italien, Frankrike och England. Fast självklart måste det ju vara så att är man ute på stan två timmar för länge så har man ju "svikit gruppen"! För inte är det en maktkamp som ligger bakom?

Samtidigt i Libanon går livet vidare och det där kriget verkar vara slut. Men vänta nu, vad vad det nu igen de krigade om..? Glömt? Två israeliska soldater var det ja, det var ju därför det blev krig och så vitt jag vet sitter de fortfarnade på sin fängelsebrits och luktar på.. vänta, vill inte veta..

3 kommentarer:

Anonym sa...

Dagens fråga: VART HAR DET SUNDA FÖRNUFTET TAGIT VÄGEN?

Vad är det egentligen som får människor att göra mindre genomtänkta saker?

Gör fotbollsmiljoner att man helt tror sig kunna göra som man vill?

Gör längtan efter makt = valseger att man tror sig kunna göra som man vill?

Lite oroväckande dock, att både kommentarer från vänster och höger vill skylla på tekniken! Inte är det väl maskinerna själva som kastar lösenord och motståndarinfo över stackars trötta valarbetare, eller?

Marco sa...

Vem är Oslagbar?
Länk Aftonbladet

Oslagbar sa...

Loobotomi..?