onsdag, juni 06, 2007

nationaldagsfirande

En härlig dag.. Å ändå är det bara halvtid.. ;-)

Kors i taktet: ANDERS SVENSSON FÅR BERÖM!! I TV3! Det är ju helt otroligt, de ser hans defensiva arbete och att han sedan gör mål gör ju inte saken sämre. Nåja, han behövs i gulsvart för torsk efter straffar i cupen mot Mjällby skapar stor oro på vigule.se men va tusan, vi får bjuda på det känner jag. Årets match på Listerlandet, taggade gula mot ett Elfsborg med Johan Karlsson som Svenssonreserv..

5-0 nu! Vilket mål..

Premiärdopp idag, cykel till Horsikan, Lo med badboll och skolkompisar, Li doppar sig och skiner som en sol. Sommaren är här och på söndag åker vi till Elba. En bra tid alltså framöver!

Har nästan saknat den militante liberalen ett tag, det har varit ganska tyst efter lagändringen om hårdare tag. Jag såg dock hans kommentar till att lärarkåren inte riktigt höll med honom om de enkla lösningarna. "Svenska folket vill ha ordning och reda!" "Svenska folket".. Detta slagträ i debatten. Björklund! Svenska folket vill ha Sverige i EM, inte aga barn i skolan så håll dig kvar under din sten och bli gärna partiledare men lämna för guds skull skolan ifred! :-)

Inga kommentarer: