fredag, juni 22, 2007

Tillbaka..

Oroliga själar där, har ni saknat Oslagbar? Undrat var jag varit? :-)

Det finns mycket att berätta om Italienresan. Faktum är att det var tio dagar helt utan vardagskoppling, ingen mejl, inget jobb och heller inget bloggande. Faktum är att jag inte saknade det där.. Fast nu är jag ju hemma... och ställer klockan midsommarafton för att hinna skriva lite..

Man kan minnas resan för alla konstigheter; som att Outlanders förarruta var inplastad när vi kom hem till Landvetter. Inbrott måntro? Kanske en oslagbar miss att veva upp bilrutan innan avfärd! Kl 6 på morgonen.. Som Stinsens mobil i poolen, som p-boten i Portoferreio, som fruns glömda pinkod till telefonen som skar av vår kontakt med omvärlden redan på Landvetter, som att vi upptäckte att Pirlo helt ovetande hade krockat hyrbilen på sjunde dagen; skrapat i fronten. Det var först när vi lämnade tillbaka bilen som vi såg att det var en gammal krigsskada. Som att jag självgjorde Siena ensam på en timme när jag upptäckte att jag hade familjens husnyckel i fickan, 33 grader ute, inget vatten, det blev en snabbtitt heter duga. Tja det finns mer knepigheter. Los feber och varande öra t.ex. som medförde besök till sjukan under dagarna två och badförbud. Säg det till en sexåring. Läkare nr två, öronläkaren drog dock ner på domen från fem till två dagar så det gick ann. Han är en hjälte vår son.
Gratis sjukvård på Elba f.ö.! Det var å andra siden det enda som inte kostade.. Krediten tog snabbt slut om man säger så, jösses vilken resa till att kosta..

Nej vi släpper det, konstatrerar istället att det var en fantastisk resa. Härligt sällskap, rolig och utmanade körning med en svartmetallicad Zafira, underbar mat och Elba mina vänner, vilken ö! Vilken natur, vilka ödlor, vilka serpentinvägar och vilka vyer. Gillade nog ändå vingården utanför Poggibonsi snäppet bättre, den toscanska kurvigheten med dess vinfält och olivodlingar, doften av lavendel utanför dörren..

Det ösregnar ute.. Glad to be back..

2 kommentarer:

Kontorsråttan sa...

Välkommen hem till den oslagbara svenska sommaren....

För egen del är det dags att bestämma hur många linnen och tröjor som ska få följa med på resan till Vietnam. På tisdag är det dags! Kanske kommer jag åt en dator och skickar ett mail - om inte - kommentarer från mig återkommer i slutet av juli!

Anonym sa...

Tack för en härlig semester,
när du hann läsa ut din Millenium bok hann jag knappt lusläsa min Gazetta dello sport...
Men det kan jag ju göra nu här hemma i regnet.
have IT
//Pirlo