tisdag, mars 18, 2008

dålig sportkväll, ränta och spännande kök

Blir inte riktigt klok på Frölunda. Kallio tyckte efteråt att flera spelare inte stod upp. Varför så svårt på bortais? Fördel Värmland..

..Borås Basket missade slutspelet via en enpoängsförlust i förlängning mot Peking.. Fördel Östergötland..

..Elfsborg spelade 0-0 mot Trellefuckingborg.. Fördel resten av landet. Det blir ett mellanår till känns det som. Återigen, 451, vem ska fixa målen!?

Ja ja, efter regn kommer.. mer snö..

FED sänker räntan igen. Vi ska tydligen veta vem FED är och framförallt förstå hur det påverkar oss. Om FED säker, sänker då även Swedbank som ju är en högst påtaglig bank för mig? Eller innebr oro i Usa och sänkt dollarkurs att exporten minskar och skrämmer slag på svensk ekonomi? Och hur påverkar det hela de fastigheter i Rumänien som jag på avvägar lockats satsa pengar på?

Fick kaffet i knät när jag läste GP i morse om kvinnan som var i konflikt med HTH-kök.. Nog för att det kan strula men det komiska är hur HTH-kök till media väljer att besvara kritiken.
"- En enskild kund ser bara sin egen affär och sitt eget bästa. De kan inte kräva att ständigt komma i första hand. Det är inte alla som förstår och respekterar det." Säger butikschef Gustavsson.

Underbart, självklart borde Peggy (hon heter faktiskt så, kunden) förstå att hon bara är en liten sketen bricka i det stora hela som är HTH-kök-halleluja-moment och självklart borde inte Peggy tänka på sitt eget kök utan glädjas åt att andra kök kommit på plats, hon borde respektera detta! :-)
Vad hände med kunden som alltid har rätt?
Gäller samma sak brottsligheten? Damen som blir rånad på sin väska borde ju glädjas med alla andra som inte blir rånade på sin väska eller i alla fall de damer som blir rånade men där polisen lyckas haffa väskryckaren.. Enkel kökslogik.. Tur att vi valde Kvik, de är ju helt befriade från kritik.. nog.. Slappnar av först när köket är på plats..

Och helt plötsligt regnar det in i sovrummet, jag får väl glädjas åt att det inte är alla hus som har det problemet.. Större tröst dock att polenbygg.com kommer 1 april. Skratta ni, de har lovat..

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det där med mellanår.....

Kontorsråttan har nu lämnat in följande Allsvenskaslutställningstips till arbetsplatsen lilla tävling:
1 Kalmar
2 IFK Gbg
3 Helsingborg
4 Elfsborg
5 Hammarby
6 Malmö
7 AIK
8 Djurgården
9 Halmstad
10 Örebro
11 GAIS
12 Gefle
13 Sundsvall
14 Trelleborg
15 Norrköping
16 Ljungskile

Nå?

Anonym sa...

Här kommer GAISARN:s tips:
1.Malmö-Med en f.d GAIS tränare kan det bara sluta på ett sätt
2.Djurgården
3.Bananer i Pyjamas (IFK GBG)
4.Elfsborg
5.Kalmar
6.GAIS-bästa placeringen på länge
7.AIK
8.Hammarby
9.Halmstad
10.Helsingborg
11.Trelleborg
12.Sundsvall
13.Norrköping
14.Gefle
15.Örebro
16.Ljungskile

Ja,det var mitt tips