onsdag, mars 12, 2008

skriver på mage

..det är bara att konstatera att jag skriver bäst/mest motiverad.. Det är väl därför jag har så förbenat svårt att komma till skott med den där uppsatsen om interaktiva tavlor, jag och universitet.. Kanske därför det blir lite mellanrum ibland även i den oslagbara vardagen även om vardagen naturligtvis fortsätter. Därför, en snabbåterblick;

Stockholm med familjen. Li ville ju träffa kungen och fick tillfälle att göra det. Lo slukade allt på Vasamuseet, med en sjuårings nyfikna ögon. Snappade också det mesta kring rymdutställningen på tekniska..
Fantastiska barn, går och går, klagar aldrig, bara sol, överstolt fader.

Snart en till i familjen. Det kryper närmare och märks nu på en mage nära mig. Enormt spännande även om det, trots att det är tredje gången, fortfarande inte känns helt verkligt..
..förberedelsera hemma dock i högsta grad verkliga.. Kan man tröttna på ett kök innan det är uppsatt? Närå, det ska bli kul..

Punktform:
  • Maud Olofsson förderar en 72 årig gubbe framför Obama Clinton.
  • Det sket sig i Sudden i kväll för BHC men ändå, fantastiskt bra!
  • T.o.m. Hägglund tycker att den militante går för långt när denne ska tvinga unga till undervisning..
  • Mona Sahlin borde väl rimligtvis byta frisyr innan valet?
  • Elfsborg borde väl lära sig göra mål innan premiären?
  • Jag mötte Lassie 1: Farsans kompis ska bli förbundskapten i fotboll..... på Seychellerna
  • Jag mötte Lassie 2: Min frus bästa kompis kusin vinner Melodifestivalen på lördag, namn som italienska bildäck om ni undrar..
  • Apropå Melodifestivalen; laddade ner cdn och dansade brottning i en timme med dottern till tonerna av bl.a. de fantastiska låtarna "Ex i en bur på vinden" (vem kom på den titeln) och "Do the Borka" (å vem kom på den texten!). Måste erkänna att jag inte laddade helt lagligt men vem lägger pengar på Borka och co? Gillar dock Andra generationen.. :-)
  • Hästpojken e ok oxå

Häxjakten på skolan går vidare. Nu senast handlar det om att man ska hindra familjer att åka på resor när det inte är lov eftersom eleverna missar så mycket om de är borta en vecka.. Skolan som den ultimata kunskapens borg. Lämna borgen och du är helt blank och framförallt lämna inte landet med din familj, du lär dig inte ett skit..

1 kommentar:

Anonym sa...

Kontorsråttan gillar att Oslagbar är på gång igen!

Håller som vanligt med dig om det mesta. Kunde inte låta bli att lite elakt hoppas att vår minister och de som han givit uppdraget att uforma nya kursplaner läste dagens Kalle och Hobbe i Gp!