måndag, mars 17, 2008

festligt

Är inte bortskämd med festinbjudningar nuförtiden, ligger liksom inte i fas med den oslagbara vardagen att roa sig.. Nu dock, 40årskalas med Ingus i april. OM nu inte kök- och ombygge ställer till det för mycket och vi tvingas avnjuta helgerna på annan ort.. Dessutom, värsta festen verkar det som; MacForum i nya lokaler i Nordstan, med liveband och annat trevligt, 28 mars. Märker att det var ett tag sedan. Har aldrig ens hört talas om de annonserade DJarna Miss Alabama (Bam Bam), Demonika och Woody-Kristina. Däremot har jag hört Division of Laura Lee men bara hört om Nina Natri och det borde ge pluspoäng. Ser fram emot kvällen..
Lovar ge en bild av kalaset.

Kalas ja, Lis femårskals löpte väl. Mormors kommentar var dock vuxenbehållningen. Förvarnade henne om att Lo var febrig vilket dock inte skrämde hans gamlemormor särskilt mycket utan hon kontrade iskallt:
"Han brukar ju inte kramas ändå"! Så sant så sant. Lo släpper inte många inpå men han imponerade genom att be fröken om egen läsbok! Nu är min son den ende ungen i klassen som inte läser "Vad var det jag läste?" från 1964 och detta helt utan att jag behövt storma in.

Påsk? God jul kanske skulle passa bättre. Bore och fasa.. Målade ute igår, fixade Lis cykel, cyklade lite, såg några vitsippor, sjöng om studenten och så pang..

Inga kommentarer: