måndag, mars 31, 2008

Premiären avklarad..

Ettett mot makrillarna går väl inte till historien, speciellt inte efter ledningsmål med åtta minuter kvar..
Analys..

1. Det är tydligt att Gais inte VILL ha publik på sina matcher.. Eftersom Ullevi ju tar ganska mycket folk var det fler än mitt sällskap som tänkte att det nog går bra att köpa biljetter på plats. FEL FEL FEL:: Tio små kassor, tusentalet i kö. Ingen goagubbarvits där. Vi missade första tjugo (då ju ändå Gais dominerade..) Väl inne på den gula sektionen blickade man ut över ett hav av tomma platser. Av någon anledning så pressas publiken ut mot sidorna och upp mot taket på arenan vilket gör att de bästa platserna på långsidan gapar superettantomma.. Vem går på fotboll då om man inte är hängiven?

2. Anders Svenssons vandring bakåt oroar. Han började som släpande forward och slutade som släpande mitt där hans passningar med minsta marginal inte oftast kom rätt.

3. Elfsborg skapade tillräckligt för att göra flera mål..

4. Fast det gjorde å andra sidan Gais också..

5. Oslagbar fick göra matchanalys i Radio 7.. Undvek att säga att jag missade första tjugo och tyckte att Kubegovic var trevligast i de gule så länge HAN var en av två def. Grabben går i djupled vilket är en ynnest i dagens Elfsborg.

6. Det ryktades återigen om Allbäck på läktarna..

7.. men saknaden var störst efter Mattias Svensson. Det är först när en hjälte inte längre är med som alla fattar hur himla bra han var.. Gäller alltså inte bara öronlösa konstnärer..

8. Premiär är premiär..

9.. Laget är obesegrat i årets allsvenska.

..................

Polenbygg bara två dagar borta. Har gjort Ikea hela helgen, skruvat garderober, packat garderober, tunga as fram och tillbaka, milimeter för höga, nya vända, in på Bauhaus och ventiler som är för stora, har de inte kakellist, Li har vattenkoppor och Lo är uttråkad i väntan på den andre Lo som är i fjällen men fotboll vill han hellre följa från Aftonbladet Zoom än Ullevi vilket ju var ett billigt och klokt val men som fanatisk fotbollare vill man ju gärna att sonen ska få ett större intresse om än inte i Fever Pitch-klass även om jag naturligtvis gladdes åt Arsenals målarsenal i andra halvlek under lördagen då jag också grundade fönstren i badrummet som blir klara strax innan polackerna kommer om jag bara målar i morgon igen på målarmästarens ordination, å då har frun tömt alla skåp i köket och vill du köpa en gammal svettig spis så är du vilkommen hem för du får den billigt och kan du ta med dig diskmaskinen så gör det, ett kap, funkar klockrent och blir just rent, rent ut sagt..

Borde kanske ha något bättre att göra 0018 men ibland är det att varva ner att skriva..

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kontorsråttan undrar om man inte kunde skönja ett uns av avsaknad av lite längd, styrka och kraft i anfallet... i form av M Svensson????

Lite vågat att vara kaxig innan IFK spelat. Malmö - IFK blir nog också 1 - 1.

Oslagbar sa...

Precis vad jag skrev.. ;-) Mattias S alltså..

Blåvitt får det tufft i Malmö men det vore bra om de vinner så att Malmö återigen får tuff start.. :-)