söndag, juni 15, 2008

Fantastiskt

..ser EMs mest dramatiska match just nu.. Turkisk vändning mot pilsnergossarna med tre snabba, fantastiskt! Villas sena mål igår spelade ju i efterhand inte så stor roll trots att det var grymt tungt direkt efteråt. Fast Peter Cech sover nog sämre än Isaksson om man säger så, fast jag hade gärna sett jätten Koller i blågult, bredvid Zlatan. Fabregas och Villa får väl iofs plats också annars tycker jag att det är fantastiskt att se hur två allsvenskar gör det så bra mot Iniesta och Xavi och andra mångmiljonstjärnor från lalalallinga. Svenskt stål eller vad säger man? Vi ska nog inte kräva så mycket mer flärd över det svenska spelet utan konstatera att det är gott nog att göra en så fantastiskt bra första halvlek och en så fantastiskt bra kämpaandra halvlek mot världens kanske mest fantastiska landslag just nu.. Och går vi vidare mot Vodka så väntar elva brandgula flygande hashibashihöga holländare och då ska det mycket till för att Svenssons ska gå vidare.. Kan vi klona Zlatan? Hans malmöbroder Rosenberg håller tyvärr bara i Bremen..

Kan turkara göra en Grekland?! Grymt tredje mål..

Fantastisk kväll. Lady Di som en docka, klar, nöjd, fokuserad, nästa jollrande! Det kan nog gå väl det här.. Bokade dessutom Ronneby Brunn fyra nätter i augusti, halvpension, 6.200kr för hela familjen i fyra nätter, gott bad, bra pris faktiskt.

Ett sista fantastiskt, och det är oväntat, Anrells krönika i dag, är FANTASTISKT bra, trodde inte karln kunde vara så rolig med skämtet om "Den Där Lundh" är riktigt bra..
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/kronikorer/anrell/article2689888.ab

Ser f.ö. att David Villa flirtar med Liverpool.. Borde det inte bara finnas ett lag i England för David Aston Villa..?

Inga kommentarer: