onsdag, juni 04, 2008

Trams!

Trodde vi skulle slippa sådant här trams nu! Mattias Lühr, allvarligt talat, vad är den journalistiska trovärdigheten i denna artikel!?
Dels är det direkt fel att säga "I Lars Lagerbäcks landslag har Kim Källström konsekvent bänkats till fördel för Anders Svensson.", dels är det INTE SYND OM KIM KÄLLSTRÖM!! Han må vara kung i Lyon men i landslaget är han ofta direkt dålig. Han får gärna motbevisa det i EM tillsammans med Anders men allvarligt talat LÜhr, ska vi verkligen behöva ha den här svängen ingen? Å är det inte så att problemet är att Lagerbäck överväger att ha med en spelare som inte spelat riktigta tävlingsmatcher sedan i okt/nov? Någon skrev att detta var ett underbetyg för Kim. Gamle Thylin

1 kommentar:

Anonym sa...

Kontorsråttan tycker fortfarande att Anders är självskriven på mittfältet men undrar ändå om det inte är det minsta lilla underligt att en matchotränad Linderoth är så mycket bättre än källström att han ska starta i EM???

Kanske är det helt enkelt så att Linderoth liksom Zlatan och Ljungberg är mer jämlika än andra och kanske så mycket mer betydelsefulla att deras ev 80%-iga prestation är bättre än en 100%-ig av Källström, Rosenberg/Elmander eller Larsson/Chippen...

eller är det så att unge herr Källström är en riktigt surkart på träningarna och bara vill få skjuta snygga skott med vänstern under matcherna och på det sättet helt enkelt har straffat ut sig själv ur en startelva så längs som herr Lagerbäck är kapten på skutan...vem vet?