torsdag, juni 19, 2008

Mitt i den allmänna lynchstämningen..

.. kanske vi ändå ska tänka på att det är samma lag som var så dåliga igår som vi faktiskt hyllade för seger mot Grekland och bra spel mot Spanine.. ;-) Eller?

Problemet är nog snarare att Sveige inte ÄR ett av Europas bästa länder när det kommer till kritan. Det är en sak att organisera eEN match som i kval. Lagerbäck har haft förmågan att få våra spelare att tömma sig och klara kvalen men i slutspel så spelas det många matcher och då räcker vi inte till. De har inte den nivån. Ta Andersson; två matcher finfint, tre, nej, likadant Svensson, Ljungberg, Larsson, Nilsson, Hansson, Mellberg osv. De klarar det inte. Holland kan skicka in ett B-lag, det kan vi men denna gången håller jag med de som gnäller om att laget borde varit ett annat igår. Elmander kass på kanten, Seb Larsson borde spelat. Andersson/Svensson borde igår kompletterats med en jagande furiös Kim (på Anderssons bekostnad efters Lagerbäck ser honom som den offensiva). När bytena kom kändes de verkningslösa.

Nu håller jag på Italien för Buffon är så himla skön och Pirlo är så himla läcker och Gattoso är så himla Gattoso om det nu är så hans namn stavas..

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kontorsråttan gillar den oslsagbara repliken att laget som igår fick byxorna borttrollade av illerlika ryssar är samma lag som i början av veckan skulle vinna EM!!! Perspektiv!

Trötta snart unga medelålders (hmm om de är medelålders är ju vi det snart också!, eller Olsagbar??!!) fotbollspelare bör bytas ut inför VM- kvalet. Här är några namn jag gärna ser i en trupp och nysatsning:
Marcus Berg
Bjärsmyr

Och några bör väl ha gjort sitt?
Och Lagerbäck? Kanske ett team med Haglund och Nilsson i snygga kostymer?

Ja, ja själv hoppas jag på Holland!

Glad midsommar!

Stefan Osla sa...

holland-russia blir ngt att titta på, tokoffensiv från båda lagen?

Berg, gärna, Bjärsmyr säkert bra också. Ishi borde varit med redan nu och både Avdic och Bajrami bör utvecklas framöver.

Gärna Haglund Nilsson!!