söndag, september 07, 2008

Albanien

Vi åkte till Tirana för att spela 0-0 och lät Mellberg göra alla uppspel. Sämst var dock kameramannen, när Mellberg hade sitt friläge så fick vi bara se HALVA målet!! Kanske lika bra det eftersom Juventus passningsviruos och tekniker lyckades lägga bollen utanför. Repris är en annan uppfinning som vi vant oss vid men när chanserna kom tog reprismaskinen semester.. Liksom f.ö. mer än halva laget.. Mest förvånad blev jag ändå när jag läste GP och fick läsa att "Källström fortsatte att övertyga.." Härd valde att gnälla på Daniel Andersson vilket väl mer handlade om gammalt gnäll. Jag säger då det.. Zlatan dock grym, för bra för Sverige verkar det som då alla på plan tänkte att det var han som som skulle göra´t. Ny chans på onsdag mot blåbären från Ungern. Då måste det bli bättre och jag ger Källström och kompani ytterligare en chans..

Såg riktigt bra fotboll idag, Mölndal Fotbolls 8:åringar var tokbra, fick bara ge sig mot Gais, spelglädje, full fart framåt, vilja, kamp och fina passningar. KUL!

Var i Helsingborg i helgen, Maria Park, fina miljöer och goda kompisar. En bra helg med andra ord, överallt utom i Tirana..

3 kommentarer:

Kontorsråttan sa...

Ja, inte var det någon sprudlande tillställning i lördags. Fast kanske är vi inte bättre??? Zlatan var bra, Källström ok, Andersson ok, Larsson den yngre ok, Larsson den äldre gammal(?), Mellberg lika passningsskicklig som vanligt och krönikörerna - ja de är väl också som vanligt....

Onsdag tror jag blir lika tufft!

Barbara Buzz sa...

Känns som du hakat upp dig liiiiite på Källström?

Oslagbar sa...

..precis, jag menar Källström spelar ju i Lyon..