söndag, september 14, 2008

palla äpplen

Det var många år sedan sist men idag var jag faktiskt ute och knyckte äpplen! Eller knyckte och knyckte, det var skymning, ljus från bilen så tilltaget hade alla ingredienser till en dramatiskt pallningsaktion men dramatiken uteblev då apeln står på en kommunal tomt och de äpplen som plockades tillhörde en stor gren som låg fri på backen.. Men fina äpplen och mos ska det bli..

-- appropå mos.. Kalmar mosar allt och Elfsborg mosar sig själva men vad tusan de håller ju nollan!! :-) Tåget gick i kväll, grattis Kalmar! Hela 6.257 personer kommer jubla och fira guld..

Disa har fått en släng av kolik senaste dagarna. Farfar var nog förvånad när barnbarnet skrev oavbrutet mellan 18 och 20 igår.. Har ni hört den förut? Och hur står vi ut? Går rätt bra ändå.. Det är ju bara första året.. ;-0

Kulturnatta i Kvarnbyn i fredags. Fantastiskt vad bra vi bor. Kultur in på knuten.

Trädfällning i Olofsbo igrå. Strålande väder och dra på trissor, dök det inte upp en stor sopbil med tillhörande sopgubbe som stod där vid stranden och tuggade i sig alla våra grenar. Det är svensk service det, eller snarare falkenbergsk service, imponerande. Och samtidigt på en tipp i Mölndal motar sopgubbarna Olle vid grind i den mån Olle färdas i poskt fordon..

Det snackas om den fantastiska sången i Idol och så hittar man den här på Youtube! Det finns kreativa människor där ute..

Inga kommentarer: