måndag, september 01, 2008

Svensson skadad och svensson skakad av KRIS I SKOLAN?

4-0, äntligen lite mål mot ett på pappret lite något sämre lag typ..
Avdic två mål på Bajramipassningar. Gillar det internationella Elfsborg, Keene och Ishi dessutom men visst vore det kul även med fler mål från Berglund?
Svensson skadad, oroande.. Vem ska nu täcka upp för Källströms fria roll?
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/allsvenskan/article3225806.ab

Glada Gaisare idag.. Det känns som om de förtjänar det.

Borde inte svensson vara skakad över att en minister vinklar forskning och undersökningar lite hur som helst? På DN Kultur tycker man i alla fall det: DAvid Karlsson DN
"Vi har alltså en skolminister som antingen medvetet far med osanning eller så har vi en skolminister som inte kan räkna och läsa"

Däremot är det ganska tyst från ledarhåll? Hittade en galning i "Barometern" som tycker att P1 borde skämmas som låter flumprofessorer förstöra det fantastiska arbete Björklund gör med att rensa i träsket.. Makalöst..

Om ni mot förmodan(.. ;-)--) inte hört inslagen så ligger de på KRIS I SKOLAN

1 kommentar:

Kontorsråttan sa...

Ja, det är bara att gratulera alla lidande Gaisare till vinsten. Inte mer att säga om det. Viktigt bara att IFK tar sig samman och vinner lite nu.

Beträffande Svensson så är det nog lite illa, men jag tror inte för mitt liv att herrar förbundskaptener hade tänkt att spela Källström igen, trots en bra insats senast. Linderoth är ju tillbaks!!!!

Så till skolan: jo det har varit lite drag på Svenska dagbladets ledarsida och debattsida. De stora skolforskarna vs den store ministern.... Och debatten känns sådär proffsig, vilket är synd!