torsdag, september 04, 2008

Allvarligt..

..störd? Nej inte Anders Eklund tydligen.. http://www.metro.se/se/article/2008/09/04/09/3420-65/index.xml
..talat, om inte den karln är störd då undrar jag hur en störning ser ut!

..talat; Sveriges landslag åker till Albanien med en uppställning gjord för en spelare. Måtte det lyckas för Källström, både för hans egen skull och för Sveriges!


..hot mot Microsofts monopol? Google har en ny webbläsare.. Ni har säkert märkt at jag gillar Google men det finns ett läge där underdogen blir fööör stor och således en ny potentat att utmana. Google är farligt nära det nu.

.. ämne; inflationen är hög, ekonomin på väg ner, räntan höjs? Stämmer detta? Bengt Dennis någon?

Slutligen; intressant krönika om framtidens företagande och vad som driver våra unga. Något för alla skoltyckare att fundera på, HUR SKA VI SKAPA RÄTT INNEHÅLL OCH KUNSKAP?
http://www.metro.se/se/article/2008/09/02/15/3758-48/index.xml
Metro är bra på webben f.ö.

1 kommentar:

Kontorsråttan sa...

Allvarligt talat så tror jag att herrar förbundskaptener kommer att spela med en klassisk 4-4-2 och har Källström tur får han plats ute till vänster på mittfältet. Och då är ju risken/chansen att Källström gör en blek insats stor och då behöver vi ju Lagerbäck längre arbeta med att motivera varför han 367 dagar om året hellre spelar med Svensson (när han är frisk är han given, inget snack) och Andersson/Linderoth på mitten. Lite konspiratoriskt kanske men jag tycker allt att det var dags för både lite nya spelare och lite nya ledare (för rätt länge sen).

Hur det går? Jag tror på en gnetseger med 1-0.

Intressant artikel i Metro! Undrar hur många av de nya företagarna som kan rabbla den svenska regentlängden...