lördag, april 07, 2007

ett ett

Helt slut nu, förkyld och eländig och webbat direkt från matchen.. Intressant, spännande men faktiskt också svårt att referera en hel match, vad händer egentligen under tiden man berättar precis det som händer just nu? Nyanserna försvinner liksom..

Wiland och M Svensson:

http://www.sr.se/sjuharad/nyheter/artikel.asp?artikel=1299435

2 kommentarer:

Kontorsråttan sa...

ett-ett verkar vara ett gångbart resultat, så även för IFK mot (hm...) Trelleborg. Vi blåvita kanske kan skylla på att det var premiär och att tränarna tvingades förändra laget pga herr Milds slarv... Ni i Borås kan väl (som alla gör) skylla på en stukad fot på en spelare med lite finsk sisu... Vad kan Malmö skylla på? Jo, en skadad mittback!

Jag undrar vad Djurgården skyller på???? Att det snöade?

Verkar kunna bli en spännande allsvenska - ska bli intressant att se vad Helsingborg, Kalmar och AIK mäktar med!


Avslutnigsvis en undran; varför verkar alla sportjournalister med eget utrymme i krönikor eller stora artiklar inte ha begript att man behöver klä på sig lite kläder när man ska titta på fotboll? Kan det vara så svårt? Jag är faktiskt inte så intresserad av att veta hur kallt det var på läktaren och hur jobbigt det är att titta på fotboll i snö... Gubbar - ta på er ordentligt och skriv om matchen istället!

Oslagbar sa...

Själv satt jag i en glasbus som var av solen kokande om man säger så.. Frös mindre m.a.o.

Tror du inte att de tror att vi tror att de måste lulla runt lite i texterna? Plastgräset börjar bli tjatigt att tjata om..