tisdag, april 24, 2007

Första matchen för Lo!

Premiären avklarad! Vi ledare i Mölndals 00-lag har förtvivlat försökt tona ner det där med match men det går ju inte lura ungarna. Landvetter på andra planhalvan, riktig domare, självklart var det match. Lo har längtat hela dagen och våra värta farhågor besannades, våra killar är riktigt vassa.. Av tre matcher (vi delar upp killarna i tre lag) var en jämn, en annan blev tvåsiffrig och när Los lag dundrade in 6-0 var det dags för motståndarna att skicka in hela bänken, med nio spelare mot fem lyckades motståndarna göra mål till vild glädje bland Landvetterspelarna. Underbart att se! Visst är det också gott att som pappa se glädjen hos sonen när denne dundrar in ett mål från nästan halva plan.

Riktigt kul att de är igång. Nu gäller det att behålla glädjen, som i skolan, det är ju i alla fall minst femton år kvar till Mölndals Fotboll får höja Champions Leaugebucklan... ;-)
I år blir det nog Kaka, vilka mål..

I morgon börjar Lombardo.. Nyförvärv i år ska föra laget till toppen av Mölndalskorpens div tre, nu jäklar.. ;-)

1 kommentar:

Kontorsråtan sa...

Lite kul att läsa två olika vuxnas bilder av samma match - för Barbara Buzz stod väl och var hur lugn som helst vid sidlinjen när du gjorde din Morinho-debut, eller?

Och ett mål är alltid ett mål - även om man förlorar eller vinner!!!

Höja Champions Leaugebucklan tror jag att de röda från Liverpool får göra ävenom Kakas mål var grymma