tisdag, juli 10, 2007

Från gamla gubbar till goa gubbar..

Hasse Backe, Tord Grip, Svennis.. Snacka om gubbsjuka i Manchesterkavaj..

Säga vad man vill om gulingarna men det är imponerande att slå gnagarna på RÅsunda utan Ilola och Holmén. Alltså, det gör kanske inget om Holmén faktiskt blir proffs. Han har velat länge men ingen vill ha honom, det märks när han spelar att det saknas det där lilla extra. Å när han är borta kommer Avdic in och dominerar med Anders Svensson i en Ilolaroll. Bra gubbar..

Säga vad man vill om gulingarna men det är imponerande att de fixar hem Bella och kniper Björk. Först iväg med tre och miljoner in, sedan pang pang, två kanoner.. Bella, en go gubbe, boråskär, elfsborgskär och en duktig spelare. Det finns de som är skeptiska men jag tror att det blir riktigt bra. Björk, bäst i HIFs backlinje enligt Pjason.

Djurparken igår. Tittade extra på lejonen. De ligger där och päser, ingen jakt, bara vila och käk. Hur håller ett lejon formen? Elefanten lika så. Så mycket muskler och ändå äter de bara gräs..
Åkte med tåget. Såg fram emot att höra Arne Weise berätta om djuren i högtalarna så som han gjort sen vi var små pöjkar men ur högtararna ljöd.. Tommy Larsson! Min radiokollega är överallt.. Sicken gubbe gör sig perfekt i etern men ska hålla sig ifrån att skriva... För barnen spelade det ingen roll.. De gillar verkligen djurparken, härligt att se när de klappar de stackars skrämda fåren i Barnens Zoo..

Inga kommentarer: