måndag, juli 02, 2007

Sjöhage till Gais?

Sjöhage är på gång nu, varit det ett längre tag. På gång iväg alltså, inte på gång på gång om ni förstår vad jag menar. Haglund har skaffat sig en situation kantrad av överflödets förbannelse. För rik för sitt eget bästa. Självklart borde det finnas plats för Sjöhage i laget men samtidigt förstår jag problemet. Killen levererar inte längre, han har stannat, han får inte tryggheten att misslyckas. Haglund pratade ju inför året om att rulla runt på flera spelare men verkligheten säger något annat. Han håller Mathias S som nummer ett och Keene som kompis. Avdic ska skolas in. Sjöhage nöta bänk. Fara också för Bajrami? Var tog han vägen? Han gjorde mål mot Örebro, dvs tog chansen men försvann sedan. Tror att Haglund vet vad han gör men det kan inte vara enkelt detta år att få ihop gruppen.

Jönsson till Frankrike, vinst till klubben på 18 milj. Inget att gnälla för.
Sjöberg till Norge. Skadad skadad och skadad. Inget att gnälla över.
Nord-Irland i CL. Inget att orda över.
Vinst mot HBK i morgon. Om inte något att gnälla över..

Skulle köpa souvernirer på Team Sportia. Replikatröja junior till Lo, 500kr. Något att gnälla över. Blev inget och komplementtröjan var liksom de flesta gulsvart prylarna bedrövligt ful. Där finns ett område att utveckla.

Just det, Sjöhage till Gais var ju rubriken. Perfekt, en klubb som inte konkurrerar om det allsvenska guldet. Låna ut honom resten av året, nytt självförtroende och en plats bredvid Keene nästa år. Något att sukta över.

Heja Gais.

Inga kommentarer: